VIDEO: Bangladešā piedzimis zīdainis, kas izskatās kā 80 gadus vecs opis!

bb

Lai gan Holivudas aktiera Breda Pita vārds pēdējā laikā medijos parādās saistībā ar viņa laulības šķiršanu, tomēr, vai atminaties viņš bija galvenās lomas atveidotājs filmā “The Curious Case of Benjamin Button”!? Tā ir filma par kādu cilvēku, kas piedzimst novecojis, un gadiem ejot kļūst tikai jaunāks un jaunāks.

Ja kādam tā šķita zinātniskā fantastika, tad jāsaka, ka gluži viss izdomāts tur nav. Izrādās, ka pasaulē ir sastopama ģenētiska slimība progērija jeb Hatčinsona-Gilforda sindroms. Šī slimība sākas agrā bērnībā un izraisa ātru novecošanos. Pacientu intelektuālā attīstība ir normāla, viņu dzīves ilgums parasti ir 13-16 gadi. Ar šo slimību saslimst viens cilvēks no 4 miljoniem pasaules iedzīvotāju.

Nesen Bangladešā piedzimis mazulis, kurš, kā apgalvo viņu uzraugošais ārsts, it nemaz neizskatās pēc jaundzimuša bērna. Viņš uzskata, ka puisēnam ir progērija. Bērnam ir grumbas, dobjas acis, sarāvies ķermenis un biezs spalvu ērkulis uz muguras.

Taču puisēna vecāki ir laimīgi par “brīnumbērna” nākšanu pasaulē. “Mēs esam pateicīgi Dievam, ka viņš ir mūsu ģimenē. Nav vajadzības būt nelaimīgam par dēla ārieni. Mēs pieņemam viņu, kāds puika ir, un esam laimīgi, ka beidzot ir piedzimis dēls. Mums jau ir divas meitas, tagad esam svētīti arī ar puiku. Ko gan vairāk mēs varam vēlēties,” priecīgs par zēna nākšanu pasaulē ir lepnais tētis.

bb2

bb3

bb4

VIDEO:

https://youtu.be/IKO6zLPGC1M

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment