VIDEO: Baraka Obamas un Donalda Trampa pirmā oficiālā tikšanās! Ķermeņa valoda neko nenoslēpj..

donalds

Baraks Obama Baltajā namā tikās ar jaunievēlēto ASV prezidentu Donaldu Trampu. No malas šķitis, ka tikšanās bijusi diezgan neveikla. Ķermeņa valodas speciāliste Patija Vuda atklāja, ka, lai arī abi izskatās draudzīgi noskaņoti, tomēr tā nebūt nav. Piemēram, Baraks Obama bijis “ļoti noguris un bez cerībām”, kamēr Donalds Tramps bijis “nopietns un, iespējams, nobijies”.

donalds2

Donalda Trampa roku pozīcija liecinājusi, ka viņš ir “iemācījies kaut ko jaunu, ko līdz šim nav zinājis”.

Abi – šībrīža ietekmīgākais cilvēks Amerikā Baraks Obama – un cilvēks, kas viņu nomainīs – Donalds Tramps – sēž vīriešiem raksturīgā pozīcijā, kas norāda: “Es esmu vīrietis!” Tomēr Obamas kāju novietojums liecina: “Es vēl aizvien esmu virsotnē!”

Donalda Trampa roku pozīcija – it kā lūgšanā saliktas plaukstas, kas vērstas uz leju, neesot raksturīga tikko ievēlētam valsts prezidentam. Turklāt runājot, jaunievēlētais ASV prezidents turējis kopā rokas, kas liecina, ka viņš sevi mierina.

donalds-3

Tomēr Baraks Obama saglabājis savu prezidenta tēlu, kamēr Donalds Tramps bijis nopietns un parādījis iezīmes, ka sarunā dzirdējis ko tādu, kas licis sabīties.

VIDEO:

Avots: Daily Mail

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment