VIDEO: Drāma Ķemeru purvā: Līgavainis vecpuiši ballītē pārdzer jēgu un apmaldās purvā!

Vecpuiši un vecmeitas – mācieties no šī Degpunktā sižeta varoņa! Viņš savu atvadu ballīti no neprecēta puiša statusa nosvinējis Ķemeru purvā. Nosvinējis tā, ka apmaldījies un jaunā līgava gandrīz palikusi bez vīra.
Topošā līgavaiņa vecpuiša ballītes laikā viņa pārējie biedri kā vienu no uzdevumiem bija izvēlējušies misiju, ko, esot alkohola reibumā, nav ieteicams veikt – apiet apkārt Ķemeru purvam.
Vakara varonis apņēmīgi sāka šo misiju, taču apmaldījās un draugi, nobijušies par vīrieša veselību viņa meklēšanā iesaistīja vietējos zemessargus, parka administrāciju un vairākus policistus. Pašam vecpuišu ballītes galvenajam vecpuisim, izrādās palīdzība nebija nepieciešama – viņš nakti pārlaida turpat un no rīta ar kājām devās uz mājām.
Jācer, ka jaunais līgavainis patiešām sveiks un vesels nodots līgavas rokās. Un jādomā, ka jau šobrīd viņš var lepoties ar oriģinālāko vecpuišu ballītes noslēgumu ar policijas un zemessargu eskortu.
Savukārt tiem, kuri jau pavisam drīz uz Ķemeru apkārtnes mežiem un purviem dosies sēņot un ogot, mēs atgādinām līdzi paņemt uzlādētu mobilo telefonu un pirms došanās mežā neaizmirst par to pateikt tuviniekiem, kuri tāpat kā šajā gadījumā vismaz spēs noorganizēt meklēšanas pasākumus.
Avots: Skaties.lv
VIDEO:


Leave a Comment