VIDEO: Inga Koļegova nav zinājusi, ka Kaimiņš filmē sarunu.. Par video publiskošanu apsver iespēju celt prasību tiesā..

Tā vien šķiet, ka, lai uzzinātu Latvijas politiķu un ierēdņu (protams, ne visu) patiesās domas, sarunas slepus jāfilmē.. Mēs, protams, ne uz ko tādu neaicinām, taču Latvijas Republikas Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš savus kolēģus un citus sarunu biedrus mēdz filmēt.. Reizēm pat pašu runātāju nebrīdinot..

2016. gada 8. augustā Artuss Kaimiņš uz sarunu aicinājis toreiz vēl uz Valsts ieņēmumu dienesta vadītāja amatu kandidējošo Ingu Koļegovu. Viņš sarunu ierakstījis, nofilmējis un publiskojis..

Inga Koļegova uzskata, ka šādi rīkojoties Artuss Kaimiņš ir pārkāpis Fizisko personu datu aizsardzības likumu. Pagaidām viņa domā, vai un kā rīkoties tālāk.

Taču Artuss Kaimiņš savu savu rīcību skaidro ar to, ka Latvijas amatpersonām no sabiedrības nevajadzētu būt nekādiem noslēpumiem. Turklāt nodokļu maksātājiem ir tiesības zināt, kā tiek tērēti viņu maksātie nodokļi. Tāpat viņš sola vērsties tiesībsargājošās iestādēs, lai noskaidrotu Ingas Koļegovas apgalvojumu patiesumu par partijas “Vienotība” ietekmi VID.

Artuss Kaimiņš uzskata, ka viņš ir vienīgais, kas Ingu Koļegovu esot parādījis pozitīvā gaismā. Deputāts savu sarunu biedreni raksturojis kā jauku un gudru sievieti, un solījis palīdzēt viņai savu iespēju robežās gadījumā, ja pret viņu tiktu veiktas “represijas”.

VIDEO:

https://youtu.be/Ob_1L4WDkFM

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment