VIDEO: Kad kvantu fiziķis Vjačeslavs Kaščejevs viesojas šovā pie Skuteļa…

“Pusnakts Šovā Septiņos” pie Jāņa Skuteļa ir paspējuši paviesoties daudzi, bet vēl ne reizi ciemos līdz šim nebija bijis kvantu fiziķis! Vai fiziķis izgāzīs visu raidījumu vai tomēr ne? Skatāmies video!
VIDEO:

Sākumā atklāj, kas patiesībā ir Batmens un kas Robins un tad sagaidām kvantu fizķi Vjačeslavu Kaščejevu. Labs ievads fenomenālai lekcijai par fiziku, īpatnējs skats uz kaķiem, idiotiem, dejām un kino. Starp citu, tu atceries kuru tableti dzēri – sarkano vai zilo? Un, jā, arī tu vari aizceļot nākotnē.

Fiziķi un joki: smejas pēc katras otrās vienādības zīmes vai kā citādi, Ēriks gāja ielās fiziski jokot. Tu reāli saproti? Tad gandrīz Vjačeslavs uztetuvē bīstamu tetovējumu, labi, ka atrunājām. Un tad aiziet, sākas gravitācijas viļņi, vakuums, ierauj Jāni uzskatāmā eksperimentā.

Pateicoties Vjačeslavam, pat Jānim fizika sāk patikt arvien vairāk un vairāk. Laiks pieslēgt Einšteinu, skaties speciālo spēli, pirms tam garākais džings – smuks. Un tagad mēs zinām, ka vasarā būs fizikas hits, ir ko gaidīt.

Leave a Comment