VIDEO: Kārtējais eskalatora negadījums Ķīnā. Šoreiz ar traģiskām sekām! Brīdinām – video ir nepatīkami skati! (Man watches wife die in China escalator accident)

Traģiski beigusies svētdienas iepirkšanās vienā no Ķīnas lielveikaliem kādai ģimenei. 5 minūtes pirms māte ar bērnu brauca pa eskalatoru, lielveikala tehniskajiem darbiniekiem tika ziņots par bojājumiem eskalatora darbībā. Ideālā situācijā viņiem šis eskalators nekavējoties būtu bijis jāaptur. Tas netika izdarīts.. un diemžēl maksāja kādas sievietes dzīvību.. un maksātu arī maza zēna dzīvību, ja vien mamma pēdējā brīdī viņu nebūtu nogrūdusi malā, tādejādi izglābjot viņa dzīvību.
Tehniskajiem darbiniekiem vajadzēja 4 stundas, lai atrastu un izvilktu zem eskalatora esošo sievieti. Diemžēl viņa neizdzīvoja.
Šis nav vienīgais gadījums Ķīnā pēdējā mēneša laikā. Tiesa gan ne ar tik traģiskām sekām. Pirms divām nedēļām Ķīnā kādai meitenītei iesprūda roka eskalatorā. Pēc pusstundas glābēji meitenes roku atbrīvoja. Vēl kādas zēns guva minimālus ievainojumus, kad viņa kāja iesprūda eskalatorā.
Sievietes ģimene ir šokā un dusmīga, ka lielveikals darbojas ar pilnu sparu, un arī eskalators-slepkava nav ticis apturēts. Pārējie veikala apmeklētāji arī nav tikuši informēti par tik traģisku negadījumu, kas, iespējams, glābtu cilvēku veselības un dzīvības. Arī lielveikala amatpersonas un tehniskie darbinieki norobežojas no komentāru sniegšanas.
Ļoti gribas ticēt, ka Ķīnas lielveikalu atbildīgie ņems šo negadījumu vērā, un nekas tāds vairs neatkārtosies! Nekad, nekad! VIDEO:


Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment