VIDEO: Miks Ozoliņš publicē rotaļīgu video kā apliecinājumu abu romantiskajām jūtām vienam pret otru

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Nu jau ārzemēs dzīvojošā un skandalozā Andra Kiviča divu mazo meitu māmiņa Madara Kiviča un ASV dzīvojošais  latviešu režisors Miks Ozoliņš jau vairāk kā mēnesi viens ar otru ir attiecībās. Maija otrajā nedēļā, māmiņdienā, režisors sabiedrībai paziņojis par to, ka viņiem abiem ar Madaru ir izveidojušās attāluma attiecības, kuras tiek parādītas Mika “Facebook” ievietotajā video. 

Savā profilā Ozoliņš publicējis 10 sekunžu garu fragmentu, kurā redzama abu jautrā un rotaļīgā video saruna. Video aprakstā Miks raksta, ka apsveic visas māmiņas, jo īpaši Madaru:

 

“Sveicieni visām latviešu māmiņām! Jo īpaši šai te über-pacietīgajai, atbildīgajai, un tajā pašā laikā (acīmredzami un par laimi) sevi ne-pārāk-nopietni-uztverošajai — foršajai un skaistajai mammai vārdā Madara Kiviča JEB “Kā izklaidēties attāluma attiecībās”.”

 

Jau pirms tam tika ziņots, ka Madara Kiviča izdevumam “Privātā Dzīve” atklājusi, ka abu “nevainīgie” jociņi negaidot pārtapuši attiecībās. Atklājusi arī, ka vasaru pavadīs kopā ar Miku un savām meitiņām:

 

“Kas attiecas uz Miku – mēs varētu būt interesants tandēms. Man vienmēr ir gribējies attiecības, kurās vīrietis un sieviete dara kaut ko kopā, papildina viens otru. Taču nevajag skriet notikumiem pa priekšu.”

 

 

Avots: apollo.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment