VIDEO: Miks Ozoliņš saniknots, jo viņa šovu aizliedz rādīt Latvijā; iemesls – redzamas pārāk daudz ainas ar marihuānu

FOTO: Facebook

Jau kādu laiku ASV dzīvojošais latviešu režisors Miks Ozoliņš strādā pie viņa režisētā šova “Grēcīgā Amerika”. Šis TV projekts bija paredzēts Latvijas TV kanāliem, taču pēc pirmās uzfilmētās sērijas šovs ticis izbrāķēts, kā dēļ Ozoliņš nikns meties izteikt par to savu viedokli, neiztiekot bez lamuvārdiem.

Kādi TV un digitālās platformas nodrošinātāji, kuri Mikam Ozoliņam Latvijas auditorijai pasūtījuši šovu, tagad paziņojuši, ka šovā pārāk daudz atspoguļotas ainas ar marihuānas klātbūtni. Savā “Facebook” režisors publiskojis video ar skarbu viedokli par notikušo:

 

“Pirms es braucu uz Ameriku, es teicu: ja jūs vēlaties šovā patiesi atainot Amerikā notiekošo, nevis tralalā ar Intaru Rešetinu gar Holivudas burtiņiem, b*e, j**tvai, bet gan iebraukt dziļāk tēmā, kura ir arī mūsu pamatdoma, jo šovs saucas “Grēcīgā Amerika”, jārāda patiesi notiekošais.”

 

Atšķirībā no vairuma cilvēku uzskatiem Latvijā, Ozoliņš ir neizpratnē par cilvēku neizglītotību saistībā ar marihuānu, apgalvojot, ka tai ir labas īpašības, atslābinošs un labs efekts:

 

“Kāpēc Latvija atkal buksē? Kāpēc nevarējām būt pirmie mūsu reģionā, kas legalizē?! Nevis celt kaut kādus mistiskos 30 miljonu tiltus un citas celtnes?”

 

Pats Ozoliņš savu šovu dēvē kā informatīvi izklaidējošu un uzskata, ka tieši tas palīdzētu Latvijai spert soli tuvāk marihuānas legalizēšanai. TV projektā “Grēcīgā Amerika” viņš paskaidro marihuānas īpašības, lai Latvijas iedzīvotāji būtu vairāk informētāki par tās efektivitāti.

Viņš atklāja, ka pirmajā epizodē filmējis meksikāņu “gangsteru” dzīvi. Režisors ir neizpratnē arī par to, kā citos Latvijā pārraidītajos šovos tiek rādīta pārmērīga alkohola lietošana, kas nebūt neatšķiras no marihuānas smēķēšanas:

 

“Kas ir fakin par daudz marihuānas? Jums šovos par daudz nedzer Latvijā? Alkoholu lieto pa labi, pa kreisi, nodzer sev iekšas.”

 

Pašā video noslēgumā Miks Ozoliņš demonstratīvi sāk smēķēt marihuānu, aicinot juristus viņam izskaidrot, kādus “mistiskos likumus” viņš varētu būt pārkāpis.

UZMANĪBU!

Video tiek lietota necenzēta leksika

Avots: Apollo.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment