VIDEO: Murgs! Televīzijas tiešraides laikā nošauj TV operatoru un reportieri! (Live Shooting On Televesion WDBJ Live broadcast!!!)

ASV Virdžīnijas štatā tiešā ētera pārraides laikā nošauti ar telekanālu CBS saistītās reģionālās televīzijas WDBJ žurnāliste Elisona Pārkere un operators Ādams Vords, paziņojusi telekompānija.
Uzbrucējs paspējis aizbēgt, policija dzen viņam pēdas. Uzbrukuma iemesli nav skaidri.
Šāvieni atskanēja brīdī, kad žurnāliste trešdienas rītā vadīja kādu interviju lielveikalā. Žurnāliste un sieviete, kuru viņa intervēja, metās bēgt, kamera sāka griezties, līdz nokrita, tuvumā bija dzirdami kliedzieni. Kopumā tika raidīti astoņi šāvieni.
Slepkavība notika Virdžīnijas štata Franklina apgabalā.
Pārkere plkst.6.45 intervēja kādu sievieti, kad atskanēja šāvieni. Abas sievietes tajā brīdī sāka kliegt.
Kamera nokrita zemē, un uz īsu brīdi televīzijas ekrānos bija redzams vīrietis, kurš, pēc visa spriežot, pavērsis ieroci pret sašauto operatoru.
Telekanāls tad pārslēdza translāciju uz studiju.
24 gadus vecā Pārkere un 27 gadus vecais Vords tika nogalināti iepirkšanās centrā “Bridgewater Plaza” netālu no Monetas.
Slepkavības motīvi nav zināmi, atzina WDBJ vadītājs Džefs Markss.
“Mēs nezinām motīvu. Mēs nezinām, kas ir slepkava,” sacīja Markss. “Mēs zinām, ka Franklina apgabala šerifs…, ka viņi strādā ļoti uzcītīgi, lai noskaidrotu motīvu un cilvēku, kas ir atbildīgs par šo šaušalīgo noziegumu pret diviem lieliskiem žurnālistiem.”
Avots: TVNET
VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=pAH6SACn9lE

Leave a Comment