VIDEO: Murgs! “Varoņu” pilnās Rīgas ielas 9.maija vakarā!

Uzvaras dienas svinību “varonīgajā” dalībnieku gājienā no Uzvaras pieminekļa uz centru, redzams, kā cilvēku pūļi nekautrējas masveidā izrādīt savu piederību Krievijai gan ar karogu, karodziņu, saukļu palīdzību un nicinošu komentāru izteikšanu! Uzvaras bulvāra posmā satiksme tika pilnībā paralizēta, jo acīmredzami iereibušie svinētāji savam “aurojošajam” gājienam izvēlējās tieši braucamo daļu. Kāda jauna sieviete (ap 03:05 min.) ņirgājoties pauž uzskatu, ka tramvajos sēž vien latvieši, kuri baidās kāpt ārā. Tāda nu reiz ir “atbrīvotāju” attieksme. Diezgan skumji.
VIDEO:


Šajā video redzams “brašais” Volodja, kuru par aizliegtās PSRS simbolikas izmantošanu, cenšas aizturēt Pašvaldības policija. Viens no vērotājiem aicināja filmētāju iemūžināt, kā likumsargi izturas pret Padomju simboliku: “Viņi gatavi to (karogu – aut.) saplēst! Gatavā fašistu valsts, bļ*d!”
Vērotāju bariņš tad izteica gandarījumu, ka Volodja nepadodas un “fašisti” nespēj viņu četratā iestumt busiņā, tad kopīgi kliedzot “Krievija!”
VIDEO:


Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment