VIDEO: Nenokavē! Šovakar pie debesīm ir vērojama ļoti reta un maģiska dabas parādība!

VIDEO – kas īsti ir rozā mēness!?

1. Paaugstināta enerģija
Rozā Mēness praktiski vienmēr cilvēkos izraisa kaislību un enerģijas vētru. To jūs noteikti ievērosiet. Ap jums viss burbuļos un mainīsies, bet cilvēki kļūs nedaudz uzbudinātāki un hiperaktīvi.

Jūs varat ļaut šai parādībai iegūt negatīvu tonalitāti vai vienkārši to neievērot, bet varat arī izmantot šo iespēju, lai uzlabotu sevi un savu dzīvi.

Laipni sagaidiet šo enerģijas pavērsienu, attiecieties pret to pozitīvi, noskaņojieties uz vislabāko un tas atnāks!

2. Intuīcijas pastiprināšanās
Ja jūs parasti uzticaties savai sestajai maiņai, šodien īpaši ieklausieties tajā. Neignorējiet. Rozā Mēness var pastiprināt jūsu sesto maņu un ļaut jums justies vēl ciešāk nekā parasti saistītam ar savu iekšējo būtību.

Izmantojiet otrdienas vakaru, lai “parakņātos” sevī, pārdomātu savas vēlmes, vajadzības, centienus un ieceres.

Ieklausieties savos instinktos un sekojiet tiem.

3. Atmošanās
Rozā Mēness teju vienmēr rada plašu apzinātības vilni cilvēkos. Ja jūs būsiet atvērts šai parādībai, šajā dienā varēsiet sevi labāk
izprast.

Izmantojiet šo laiku, lai vēl vienu reizi “nokalibrētu” sevi. Proti, atrodiet līdzsvaru dzīvē. Jauna atmošanās ļaus jums ieraudzīt savu
dzīvi un notikumus tik skaidri kā nekad iepriekš. Iespējams, uz kādu brīdi pat iegūsiet iespēju paredzēt nākotni. Tādējādi šis ir lielisks vakars, lai pieņemtu svarīgus lēmumus.

4. Ciešākas attiecības
Ja jums ir zināmas problēmas ar komunikāciju, izmantojiet otrdienas vakaru, lai tās uzlabotu. Šajā vakarā arī jūs būsiet enerģijas lādiņš, lai uzlabotu/stiprinātu savas attiecības ar draugiem, ģimeni un tuvajiem cilvēkiem.

Izmantojiet laiku, lai izveidotu kontaktu ar cilvēkiem, ar kuriem neesat ilgi redzējušies vai sazvanījušies. Jūsu sociālās prasmes piedzīvos uzplaukumu, tāpēc izmantojiet to kā iespēju radīt tuvākas attiecības ar jums svarīgiem cilvēkiem.

5. Jauns piedzīvojums
Pilnmēnesi vienmēr saistījuši ar atdzimšanu un jaunu sākumu. Tāpēc – ja ir kaut kas, ko jūs sen esat gribējuši izmēģināt, bet nekādi nespējāt saņemties, tagad jums ir piemērots brīdis. Tā ir jūsu iespēja!

Jūs varat sākt jaunu hobiju, apgūt jaunu valodu vai darboties pēc jaunas vingrojumu programmas. Jebkurā gadījumā vienkārši dariet to! Pārtrauciet attaisnoties. Neļaujiet nevienam stāties ceļā jūsu jaunajiem aizsākumiem. Izmantojiet šo iespēju, lai izmēģinātu kaut ko jaunu.

Ja arī Tev ir izdevies iemūžināt rozā pilnmēnesi fotogrāfijā, atsūti to mums uz [email protected] vai sociālajos tīklos! Iespējams jau rīt publicēsim labāko foto apkopojumu!

Avots:  La.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment