VIDEO: Neticami! Viņš jau 75 gadus neēd, nedzer un pat neiet uz tualeti!

indietis-jau-72-gadus-need

Prahlāds Džani (Prahlad Jani) ir indiešu jogs, kurš badojas jau 75 gadus. Par viņa fenomenu pasaule uzzināja 2003. gadā, kad ārsti sāka izmeklēt Prahlādu un secināja, ka fantastiskā parādība nav izskaidrojama, taču ir visi pierādījumi tam, ka šis cilvēks tiešām nav ne ēdis, ne dzēris jau daudzus gadus.

Prahlāds Džani ir vientuļnieks, askēts un jogs, kurš dzīvo alā un ir atteicies no visiem pasaulīgajiem labumiem. Taču viņš neizvairās no ziņkārīgajiem pētniekiem. Gluži pretēji – ar prieku atsaucas viņu lūgumiem, ļaujas analīzēm, procedūrām un izmeklējumiem.

2003. gadā jogs hospitālī pavadīja desmit dienas, taču bez rezultātiem indiešu un pasaules zinātnei. Mediķi tā arī netika skaidrībā ar sava pacienta pārdabiskajām spējām un nesaprata, ka viņam izdodas neēst un nedzert. Starp citu, vienu pārdabisku spēju aizēno cita, vēl pārdabiskāka – brīnumainais cilvēks arī nekārto dabiskās vajadzības. Ne lielās, ne mazās. Pēdējo reizi jogs esot čurājis 1940. gadā, kad bijis tualetē 11 gadu vecumā. Kopš tā laika negribot un arī neizjūtot tādu vajadzību.

VIDEO:
https://www.youtube.com/watch?v=USbkxdRbWZc

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment