VIDEO: Nožēlojami smieklīga prēmija par labotu Latvijas rekordu peldēšananā brasā olimpiskajās spēlēs… Trūkst vārdu!

alona

Latvijas labākā peldētāja Aļona Ribakova (att.) trešdien Riodežaneiro notikušajās sacensībās peldēšanā labojusi sev piederošu Latvijas rekordu 200 metru brasā. Aļona Ribakovas rezultāts – 2:30,82 minūtes, kas ir par sekundi labāks nekā iepriekšējais rekords.

Tomēr prieku un gandarījumu par sasniegto rezultātu Ribakova nevar svinēt klātienē ar savu treneri Germanu Jakubovski (att.). Izrādās, ka Latvijas Peldēšanas federācijas vadītāja atrašanās olimpiskajās spēlēs Brazīlijā, bija nozīmīgāka par Aļonas trenera būšanu kopā ar savu audzēkni. Kā LTV Olimpisko spēļu studijā atklāja treneris Jakubovskis: “Tas bija personīgs federācijas vadītāja lēmums.”

Trenerim dokumenti braucienam uz olimpiskajām spēlēm jau bija sakārtoti, taču izrādījās, ka biļete ir pasūtīta tikai sportistei. Kad Jakubovskis centies noskaidrot notikušā iemeslus Peldēšanas federācijā, viņš ticis novirzīts pie Latvijas Olimpiskās komitejas. Savukārt, komiteja atbildību novēla atpakaļ uz federāciju.

rib

Tomēr treneris regulāri sazinās ar savu audzēkni, izmantojot WatsApp.

Kad žurnālisti vaicājuši kādu prēmiju saņems Latvijas labākā peldētāja par jauna Latvijas rekorda uzstādīšanu, treneris nav gribējis atbildēt. Tomēr raidījuma vadītāju mudināts atklāja, ka tie ir 25 (!!!) eiro… bet treneris pats saņems 15 eiro…

Video ar Aļonas Ribakovas trenera Germana Jakubovska interviju skatieties šeit! 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment