VIDEO: “Omniva” pazaudē 8360 eiro vērtu sūtījumu un kompensē vien 320 eiro!

…raksta turpinājums no 1. lapas

Igora juridiskais pārstāvis Edgars Lucis raidījumam “Bez Tabu” skaidroja, ka klients ar uzņēmumu “Omniva” sazinājās brīdī, kad konstatējis, ka velosipēds nav piegādāts: “Diemžēl “Omniva” nesniedza sīkākus komentārus. Lai sekmīgi piedalītos nometnē, cietušā persona Spānijā noīrēja velosipēdu un iegādājās velo piederumus.”

Igors zaudējumu apjomu var pierādīt, nosūtīto preču kopējā vērtība ir 8 360,15 eiro, izdevumi Spānijā 1 239,40 eiro, kopējā zaudējumu summa 9 599,55 eiro. Cietušajam svarīgākais esot atgūt velosipēdu vai saņemt kompensāciju nozaudēto mantu vērtībā.

Ieradies Latvijā, Igors nekavējoties sagatavojis iesniegumu uzņēmumam “Omniva”, lūdzot kompensēt radušos zaudējumus vai atgriezt nosūtītās preces un marta beigās saņemta atbilde, ka iesnieguma izskatīšana ir laikietilpīga.

“Omniva” pārdošanas komandas vadītājs Māris Kuļikovskis raidījumam “Bez Tabu” skaidroja, ka, neraugoties uz to, ka mēneša laikā Spānijas pastam nav izdevies atrast šo te sūtījumu, “Omniva”, rūpējoties par savu klientu, izmaksāja kompensāciju 320 eiro apmērā.

 

Šobrīd Igors ir saņēmis arī atbildi no SIA “Omniva” valdes locekles. Igaunijas pasts (sūtījuma starptautiskais piegādātājs) vainu apstiprina, tāpēc papildu kompensācijai kā atvainošanos arī par novēlotu atbildes sniegšanu, Igoram atsūtīts viens atlaižu kods pakomāta sūtījumiem. Vīrietis šo vēstuli dēvējot par morālu pļauku.

VIDEO:

Avots: Raidījums “Bez Tabu”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment