VIDEO: Opā! Latvietis atklāj paņēmienu, kā laimēt momentloterijas lielo laimestu!

Līdz šim daudzi no mums vismaz kādu reizi noteikti ir izmēģinājuši dažādas metodes, lai “atkostu” loterijas biļešu noslēpumu – skatīšanos pret dienas gaismu, pētīšanu ar lupu un iespējams vēl dažnedažādas metodes, kuras varētu palīdzēt noteikt, vai loterijas biļete būs tā laimīgā!
Šoreiz “Bez Tabu” saņēma ziņu no kāda iedzīvotāja, kurš atklājis triku, kas ļauj noteikt ceļu līdz laimestam. Izrādās, ka to var izdarīt pavisam vienkārši – vajadzīga vien piķa melna tumsa telpā un mobilais tālrunis ar lukturīti. Loterijas biļete, uz kuras izvietotas bultiņas, kas ved pie lielās lozes, vien pareizi jānokasa. Parasti to dara uz labu laimi, taču, «Bez Tabu» skatītājs visai Latvijai atklāj veidu, kā to paveikt tā, lai nonāktu pie kārotā laimesta.
Latvijas Loto pārstāvji neslēpj pārsteigumu par šādu triku un solās to novērst. Izrādās, ka loterijas biļetes tiek ražotas pēc pasūtījuma ārzemēs, taču kāda no firmām acīmredzot ir “nogrēkojusies”, bet jaunās biļetes gan esot daudz augstākas kvalitātes un ar tām šis “triks” tik viegli neiziešot cauri.
Ja arī Tev ir kāda metode, kā vinnēt loterijās – droši padalies ar to komentāros!
VIDEO:



Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment