VIDEO: Pēc briesmīgas avārijas 4 gadus veca zēna galvaskauss atdalījās no mugurkaula.. Viņš izdzīvoja.. bez operācijas!!!

puika

Brendija svinēja sava dēla 4. dzimšanas dienu. Kad svinības bija beigušās, abi devās mājup. Laika apstākļi nebija patīkami – lija lietus un pūta spēcīgs vējš, un ceļš bija apledojis.. Abi nokļuva briesmīgā autoavārijā, ietriecoties citā automašīnā.

auto

auto1

auto3

Avārijas rezultātā zēna galvaskauss atdalījās no mugurkaula, tomēr viņš brīnumainā kārtā izdzīvoja, pateicoties svešiniecei, kura ieraudzījusi avāriju, steidzās palīgā. Sieviete nekustīgi turēja zēna galvu aptuveni pusstundu, līdz ieradās neatliekamā palīdzība.

Ārsti uzskata, ka Kilians (Killian Gonzalez) pilnībā izveseļosies. Viņš ieguva ārkārtīgi reti sastopamu ievainojumu. Cilvēki, kas gūst šādas traumas, parasti neizdzīvo vai kļūst paralizēti. Taču zēns pēc avārijas pats staigā, ēd, sēž krēslā. Bez tam puisēnam bija plīsusi liesa, lauzta roka un ribas.

Puisēna ģimene ir neizsakāmi pateicīga Leai (Leah Woodward) par viņas ātro domāšanu un spēju rīkoties tik briesmīgā situācijā. “Viņa izglāba manu puisēnu,” aizkustināta sacīja zēna māte. “Viņa man atdeva dēlu.”

Zēna māte avārijā salauza roku, augšstilba kaulu, lielo lielakaulu un potīti.

Puisēna dzīvības glābēja atzinās, ka centusies saglabāt mieru, taču patiesībā bijusi panikā, jo nezināja, ko īsti darīt un vai viņa rīkojas pareizi. “Tā bija visnepatīkamākā sajūta, kādu jebkad esmu piedzīvojusi – es nezinu, kā palīdzēt.”

Šobrīd māte un dēls atrodas katrs savā slimnīcā un kopš avārijas nav tikušies.

Brendija saprot, ka avārijā bija tik briesmīga, ka abi varēja neizdzīvot un ka ir iemesls, kāpēc tā nenotika.

VIDEO:

https://youtu.be/lU-ClvrV2Ig

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment