VIDEO: Piedzēries policists? Ne viss ir tā, kā izskatās!

Policists Salims (50) pāgājušā gada 19. augustā tika nofilmēts metro. Viņa uzvedība lika domāt, ka likumsargs atrodas reibuma stāvoklī. Taču patiesībā Salims bija pārcietis trieku. Viņa dezorientācija un reibums bija akūtu veselības problēmu un daļējas ķermeņa paralīzes dēļ.

Sociālo tīklu ieguvumi reizēm ir nenovērtējami, taču šim policistam video publicēšana internetā pārvērtās par īstu murgu. Video redzētais tika apspriests gan televīzijā, gan laikrakstos. Salimu kaunināja kolēģi un attāli radi. Pārdzīvojumu dēļ viņa sieva pārcieta sirdstrieku. Policistu pat atstādināja no pienākumu pildīšanas policijā.

Kad Salima vadība saņēma apstiprinājumu, ka policista uzvedība metro tiešām bija veselības problēmu raisīta, viņš tika atjaunots darbā, taču ne televīzijā, ne internetā, ne laikrakstos netika minēts, kas tad patiesībā notika.

Tagad Salims vēlas tiesāties par šādu neslavas celšanu. Viņš pieprasa izņemt video no youtube. Salims prasa kompensāciju par celto neslavu, tāpat viņš vēlas, lai Indijas valdība rīkotos, lai šādi gadījumi neatkārtotos. Policists lūdz atspoguļot patieso Salima uzvedības iemeslu metro, lai kaut mazliet atjaunotu viņa labo vārdu un slavu.

VIDEO:

https://youtu.be/tDCKHDfQSuk

Leave a Comment