VIDEO: Policija ar iedzīvotāju palīdzību Rīgā noķer dzērušu un agresīvu BMW šoferi!

Pirms dažām dienām galvaspilsētā, Kārļa Ulmaņa gatvē, bija vērojams visai neierasts skats. Vairāku policijas auto ielenkumā neskaitāmi kārtības sargi cīnījušies ar kāda BMW vadītāju.

Darba dienas pusdienlaikā ceļu policisti saņēmuši kāda satraukta pilsētnieka ziņu par aizdomīgu, iespējams, apreibušu autovadītāju, kurš Pārdaugavā vizinās ar pelēku BMW.

Par laimi, vienai no kārtības sargu ekipāžām tikai dažas minūtes pēc šīs informācijas saņemšanas Kārļa Ulmaņa gatvē izdevies iespējamo pārkāpēju pamanīt. Automašīna panākta, apturēta, un jau pēc īsas sarunas ar braucamrīka vadītāju aculiecinieka aizdomas apstiprinājušās.

Tomēr pusmūža vecuma vīrs, kurš sēdies pie šā braucamrīka stūres, nav vēlējies padoties kārtības sargiem, tādēļ sarīkojis pamatīgu jandāliņu. Rezultātā notikuma vietā ieradušās trīs Ceļu policijas ekipāžas, kā arī pašvaldības policisti.

Lai arī autobraucējs licis vīriem krietni vien pasvīst, viņš sagūstīts, saslēgts roku dzelžos un nogādāts ekspertīžu centrā, kur mediķi noteikuši, ka vīrieša asinīs ir vairāk nekā 1,6 promiles alkohola. Pēc šā apstiprinājuma aizturētais tālāk nonācis aiz restēm un pret viņu ierosināts kriminālprocess.

Kārtības sargi pateicas vērīgajiem iedzīvotājiem, kuri laikus ziņojuši par bīstamo braucēju, kas ļāvis viņu aizturēt, pirms notikusi nelaime.

VIDEO:

Avots: Skaties.lv

Leave a Comment