VIDEO: Policists “dabū” pa muti … jo aizrāda, ka uz ielas čurāt nav pieklājīgi!

Kurzemes pārvaldes policisti ar kājām devās apgaitā pa tuvējo apkārtni. Pēc kāda laika viņiem nācās izsaukt papildspēkus, jo policistiem uzbruka. Kāpēc? Tāpēc, ka kāds kungs nolēma pačurāt pie tuvējā lielveikala trepēm. Patrulējušie policisti, protams, aizrādīja un brīdināja, ka par šādu rīcību kungam draud protokols. Tas vīru vēl vairāk sakaitināja.

Lai kaut nedaudz vēsinātu kunga sakarsušo prātu, policisti viņu nogādāja dežūrdaļā. Lai arī saslēgts rokudzelžos, tas viņam netraucēja iesist vienam no kārtības sargiem – ar galvu pa policista seju. Sitiens bija negaidīts, ļoti precīzs un stiprs. Likuma sargs gandrīz zaudēja samaņu.

Pa vidu vīrietis vēl paspēja apmeklēt slimnīcu, jo, redz, ķīviņā ar policistiem ieguva traumas. Arī tur vīrietis uzrīkoja vēl vienu skandālu un nelielu grautiņu.

Publiskā vietā čurājošais vīrietis jau vairākkārt ir nonācis policistu redzeslokā. Viņš ir labi pazīstams gandrīz ikvienam vietējās policijas darbiniekam. Tagad kungs savu laiku īsina aiz restēm. Par notikušo viņam draud lielas nepatikšanas.

VIDEO:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment