VIDEO: Porziņģis spēles laikā gūst ļoti smagu traumu! Vēlam ātru atveseļošanos!

…raksta turpinājums no 1. lapas

Stundu pēc spēles “Knicks” komanda apstiprināja, ka latvietis sarāvis kreisā ceļgala krusteniskās saites. Parasti atlabšana no šādām traumām prasa vismaz deviņus mēnešus, bet bieži vien ieilgst aptuveni gada garumā.

Porziņģim 18.februārī bija plānots kļūt par pirmo latviešu basketbolistu NBA Visu zvaigžņu spēlē. Zīmīgi, ka pēdējo dienu laikā jau vairāki starp Visu zvaigžņu spēles dalībniekiem iebalsotie spēlētāji guvuši traumas un viņus nācies nomainīt. Tieši Lebrona Džeimsa komandā no sastāva izkrituši arī Demarkuss Kazins, Džons Vols un Kevins Lavs.

Šajā sezonā pirms otrdienas mača Porziņģis 47 spēlēs bija vidēji guvis 22,9 punktus. Savukārt ar vidēji 2,4 blokiem viņš ir visas līgas līderis.

Porziņģis līdz ar to nevarēs palīdzēt Latvijas izlasei vasarā paredzētajās Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēs un, visticamāk, izlaidīs arī nākamās NBA sezonas sākumu. Porziņģa un “Knicks” debitanta līmeņa līgums ir spēkā arī uz nākamo sezonu, tomēr jau šajā vasarā “Knicks” būs tiesīgi piedāvāt Porziņģim daudzu gadu kontraktu, kas varētu pietuvoties 150 miljonu dolāru apmēram.

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=7sce–mR0kA

Avots: Focus.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment