VIDEO: Provokatore publiski nosauc Ukrainas prezidentu par bērnu slepkavu! (At a lecture in Switzerland Poroshenko called “killer of children”!)

Ukrainas prezidents Petro Porošenko uzstājās Šveicē, Davosā notiekošajā Pasaules Ekonomiskais forumā ar lekciju. Viņa runu iztraucēja kāda prokrieviska provokatore. Kad Porošenko sacīja, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins var izbeigt vienu no lielākajiem militārajiem konfliktiem Eiropā, kāda sieviete angļu valodā ar akcentu kliedza, ka viņa “nevēlas atrasties vienā telpā ar cilvēku, kurš nogalina bērnus”. “Viss, ko jūs stāstāt, ir meli,” viņa turpināja bļaut.
Pēc skaļām ovācijām pret provokatori, Ukrainas prezidents jautāja: “Vai savā runā es esmu kaut ko teicis par bērnu nogalināšanu?”
Turpināt savu sakāmo, viņam neļāva nemiers auditorijā, bet tad pēkšņi sieviete veltīja prezidentam arī lamu vārdus krievu valodā: “S**ka b**ģ!”
Petro Porošenko pasmējās un sacīja: “Ja kāds saprata, ko viņa sacīja, tad tas precīzi parāda šīs sievietes kultūras līmeni.” Šī atbilde izpelnījās skaļas ovācijas un aplausus, tādā veidā zālei paužot atbalstu Ukraina prezidentam!

https://www.youtube.com/watch?v=9kAH0WbbUiQ

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment