VIDEO: Ziņa papildināta! Rīgā kādā dzīvoklī, kur mitinās 3 ārzemnieki, atrasta nogalināta nepilngadīga valmieriete ar grieztām brūcēm kaklā! (Degpunktā Dīvainos apstākļos iet bojā meitene)

Rīgā dīvainos apstākļos iespējams nogalināta nepilngadīga meitene no Valmieras. Dzīvoklī, kurā dzīvojot 3, iespējams, indieši, dienas vidū izsaukta ātrā palīdzība, kur atrasta mirusī. Par notikušo klīst dažādas runas – kaimiņi domā, ka meitene izvarota, pēc tam tai pārgriezta rīkle, vēl citi sakās, ka meitene bēgusi, pakritusi un uz stikla lauskām sagriezusies. Cerams, ka izmeklēšana noskaidros patiesību!

________________________________________________________________________________

 

Saistībā ar 16 gadus vecas meitenes nāvi Rīgā policija pārbauda notikušā apstākļus, taču patlaban nekas neliecina par noziedzīgu nodarījumu, portāls “Delfi” uzzināja Valsts policijā. Notikuma vietas apskatē un uzklausot liecinieku – personu, kas atradies dzīvoklī kopā ar mirušo meiteni – liecības, kā arī veicot šo personu pārbaudi, nekas nav liecinājis par noziedzīgu nodarījumu. Policija norāda, ka visticamāk noticis traģisks nelaimes gadījums – vairāki jaunieši dzīvoklī skraidījuši, un meitene skrienot neveiksmīgi uzskrējusi stikla durvīm, kritusi un sagriezusies ar saplīsušā stikla lauskām. Pēc notikušā jaunieši nekavējoties izsaukuši “ātro palīdzību” un, telefoniski konsultējoties ar mediķiem, visiem spēkiem centušies palīdzēt meitenei līdz viņu ierašanās brīdim. Taču gūtais ievainojums bijis ļoti smags un meitene nomirusi. Avots: delfi.lv 

VIDEO:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment