VIDEO: Rīgas centra kebabnīcas kebabā atrod dzīvus… TĀRPUS!

Kāds kebabnīcas apmeklētājs, maigi sakot, bija visai nepatīkami pārsteigts, kad ēdot savu kebabu, pamanīja, ka tajā visai ņipri un kustīgi “saimnieko” pavisam dzīvi tārpi!

Gadījums tika piefiksēts kebabnīcā “Pakistānas kebabs”, kas atrodas pašā Rīgas centrā – Merķeļa ielā. Interesanti, ka šī iestāde jau kādu laiku atpakaļ bija nokļuvusi uzmanības centrā, kad uz šo ēstuvi devās žurnālisti kopā ar Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) kontroli un atklāja virkni pārkāpumu un piedzīvoja pat fizisku uzbrukumu (vairāk lasīt ŠEIT), bet nevienam nesaprotamu iemeslu dēļ, kebabnīca turpināja darboties…. 

Bet izskatās, ka ne administratīvais sods, un pat ne krimināllieta nav atturējusi “Pakistānas kebaba” īpašniekus pārvērtēt klientiem piedāvātās gaļas izcelsmi un kvalitāti… Gluži pretēji – šobrīd ēstuves apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt gaļu ar pavisam “dzīvām piedevām”.

Kāds ēstuves apmeklētājs š.g. 5.augustā slavenajā “Pakistānas kebabā” uzņēma visai interesantu video – viņa kebabu “papildināja” mazi balti tārpiņi…

VIDEO:


Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment