VIDEO: Šausmīgi! Velosipēdists notriec trīsgadīgu meiteni, velk to aiz sevis un pamet notikuma vietu! (Horrifying moment hit-and-run cyclist riding on pavement smashes into three-year-old girl and drags!)

Briesmīgs negadījums noticis Lielbritānijā. Mazā Lūsija (Lucie) no savām mājām gribēja šķērsot ietvi, lai kopā ar mammu sēstos automašīnā. Bet to, kas notika tālāk, šķiet, negaidīja neviens, it sevišķi mazā meitenīte.
Tikko kā uz ietves uzkāpušo trīsgadīgo Lūsiju notrieca garām braucošs velosipēdists un vilka aiz sevis vēl aptuveni 3 metrus, lai pēc tam uzreiz pamestu notikumu vietu, pat nenoskaidrojot, vai mazajai meitenei nav ar dzīvību nesavienojamu traumu. Abi vecāki steigšus meitiņu nogādāja slimnīcā, kur, paldies Dievam, neatklāja neko vairāk kā sasitumus un nobrāzumus.
Tagad Lūsijai ir bail no velosipēdiem un viņa kategoriski atsakās šķērsot ietvi. Bet viņu notriekušais velosipēdists tomēr pats esot pieteicies policijā, kur saņems, cerams, pelnītu sodu par braukšanu uz ietvēm, kā arī bīstamu pārvietošanos ar velosipēdu.
VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=VJOrdYCsf_w

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment