VIDEO: Simtgades Dziesmu svētki: Noderīga informācija biļešu pircējiem!

…raksta turpinājums no 1. lapas

Svarīgi ņemt vērā, ka biļešu tirdzniecība “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā sāksies vienlaikus plkst. 11.00 no rīta un turpināsies līdz pulksten 17.00 vai tirdzniecības centru darba laiku beigām.

Svarīgi arī rēķināties, ka ņemot vērā iepriekšējo gadu pieredzi, kad aizvien vairāk cilvēki biļetes iegādājas internetā un jau pirmajās minūtēs pieprasījumu skaits 50-60 reizes pārsniedz pieejamo biļešu apjomu, sistēma var darboties lēnāk.

Ēriks Naļivaiko, ”Biļešu paradīze” pārstāvis stāsta:

“Pirmkārt, skaidri zināt, uz kuru pasākumu tu gribi, ar to jāsāk. Vēlams saprast, kādā cenu grupā vai kādā sektorā un tad, kad ir izvēlētas tās biļetes, būt gatavam samaksāt par viņām, vai ar banklinku vai ar maksājumu karti. Pārbaudiet, vai jūsu bankas kartes ir reģistrētas pirkumiem internetā. Ja tā nav reģistrēta pirkumiem internetā, jūs izmetīs laukā un viss, ar to  pirkums būs beidzies.”

Iegādājoties biļeti, internetā uz ekrāna parādīsies robota piešķirtais elektroniskās rindas kārtas numurs, tādēļ interesentiem ieteicams pacietīgi gaidīt un nepamest sistēmu.

Atsevišķām iedzīvotāju grupām, tostarp daudzbērnu ģimenēm, invalīdiem un politiski represētajiem biļešu iegādei piešķirta 10% atlaide.

VIDEO:

Avots: LNT ziņas

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment