VIDEO: Sirsnīgi! Kā Porziņģis sagaidīja no Latvijas atbraukušos vecākus!

Ziemassvētkos pie Kristapa, Jāņa un Mārtiņa Porziņģiem Ņujorkā no Liepājas ieradās viņu vecāki Tālis un Ingrīda – neviltots satikšanās prieks un svētku svinēšana var sākties!


Video redzams Kristapa patiesais prieks, satiekot savu no Latvijas atbraukušo tēti un mammu Ņujorkā. Ja uzmanīgi ieklausās, tad dzirdamas arī Porziņģu ģimenes sarunas – mamma Ingrīda pavelk uz zoba savu jaunāko dēlu, kura istaba noteikti esot tik nekārtīga, ka tur varot savainoties, bet Kristaps savukārt taisnojas, ka nevēlas laist nevienu savā istabā, jo tur glabājoties visas Ziemassvētku dāvanas.

Porziņģu vecāki Ņujorkā ierodas ar diviem lieliem čemodāniem katrs – izrādās no Latvijas atvesti ne tikai dažādi gardumi, bet pat svētku pusdienās!

VIDEO:

Family in NY for the holidays. Thanks for letting me be a part of Out of Context this week, @RSherman25. (w/ @PlayersTribune & @SamsungMobileUSA)

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">anete</cite>

    Cik mīļi! Divi brāļi knibina vaļā dāvanu lentītes, trešais jau atknibinājis un rūpīgi attin papīru.Un katram tikai viena maza dāvaniņa. Amerikāņi to nesapratīs. Viņiem pat vienam mazam bēbim jau dāvanu kalns ap egli sakrauts. Paši nepacietīgi plēš un rauj nost dāvanu papīru, metot to turpat uz grīdas. Un pēc tam, ja dāvana nepatīk, vēl dusmās apgāž egli, vai pat iznes to pagalmā un aizdedzina.

Leave a Comment