VIDEO: Skumji… cilvēki palīdz izmisušam armijniekam, bet bezpajumtnieku ignorē! (MILITARY MAN VS DESPERATE HOMELESS MAN – SOCIAL EXPERIMENT)

Izveidot šo video autors nolēma, jo pats kādreiz uz brīdi ir bijis bezpajumtnieks un ļoti labi zina, cik bieži šiem cilvēkiem nepieciešama līdzcilvēku palīdzība reizēm pavisam ikdienišķās situācijās, kad piemēram jāizdara kāds steidzams telefona zvans.
Šajā video jaunietis sākumā apģērbās armijnieka drēbēs un lūdza līdzcilvēkiem telefonu, lai izdarītu vienu zvanu un pārliecinātos, ka ar viņa vecmāmiņu viss ir kārtībā. Cilvēki bija atsaucīgi.
Pēc brīža viņš iejutās bezpajumtnieka tēlā un lieki piebilst, ka cilvēku reakcija bija pilnīgi pretēja, lai arī lūgums bija tas pats – viens telefona zvans, lai pārliecinātos, ka ar vecmāmiņu viss ir kārtībā.
Pats interesantākais, ka viens no garāmgājējiem, kurš iepriekš bija palīdzējis “armijniekam”, pēc brīža bija visai agresīvs pret “bezpajumtnieku” un tikai tajā brīdī, kad saprata, kas patiesībā notiek, šķiet aizdomājās par savu rīcību…
Video autors arī aicina visus – pārstāt tiesāt #stopjudging un sākt mīlēt #startloving!
VIDEO:


Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment