VIDEO: Šokējoši! Policisti mātes acu priekšā nošauj viņas dēlu! (Mental patient Jason Harrison shot by Dallas police)

Brīdinām – video redzami nepatīkami skati! Atklātībā nonācis video, kurā redzams, kā 38 gadus veco Džeisona Harisona (Jason Harrison) Dallasas policisti nošauj viņa mātes acu priekšā! Vīrietis bija garīgi slims, un policists viņu nogalināja vien tāpēc, ka Džeisons rokā turēja… skrūvgriezi!
Džeisons gandrīz vai aukstasinīgi tika nošauts jau 2014.gada jūnijā Dalasā, ASV, tomēr viņa ģimene video publiskojusi tikai tagad.
Video redzams policists, kurš no tuva attāluma nošauj vīrieti, kurš cieta no bipolārajiem traucējumiem un šizofrēnijas. Harisonu mājās policija ieradās pēc tam, kad to bija izsaukusi mirušā vīrieša māte, jo viņas dēlam bija sākusies lēkme. Džeisona māte atvēra durvis policistiem un pati izgāja ārpusē. Uzreiz pēc tam durvīs parādījās arī Harisons, kurš rokā turēja skrūvgriezi. Policists virsnieks Džons Rodžers, novērtēja situāciju kā bīstamu, un vīrieti vienkārši nogalināja ar vairākiem tiešiem šāvieniem vīrieša ķermeņa korpusā, nemaz nemēģinot izmantot spēka paņēmienus, steku, elektrošoku vai asaru gāzi.
Šajā situācijā rodas jautājums, vai pašam policistam nav bijuši garīgās veselības traucējumi!?



Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment