VIDEO: Šokējoši! Skolotājs no 17-gadīgai meitenei piedāvā nopirkt viņas apakšbiksītes un 80 eiro par nakti…

Internetā publicēts visai šokējošs darba sludinājums, kurā teikts, ka tiek piedāvāts savdabīgs, interesantu darbiņu sievietei vai meitenei no Rīgas vai Zemgales. Bez vecuma ierobežojuma. Vakance – palīdze!

Sākumā šķiet, ka sludinājuma tekstā jau nekā īpaša nav, bet tiklīdz sāk interesēties sīkāk, izrādās, ka tas patiešām ir ļoti “savdabīgs”…

Kāda ģimene, kurā aug 16 gadīga meitene, sazinājās ar raidījumu “Bez Tabu”, lai atklātu, ko tad patiesībā piedāvā šis sludinājums!

Lai veiktu eksperimentu darba vakancei pieteikusies gan Bez Tabu skatītāja, gan Bez Tabu eksperimentam speciāli redakcijas sarunāta sieviete. Abas norādījušas, ka ir nepilngadīgas – viena 17, otra, tikai 16 gadu vecas. Neraugoties uz to, atbilde atnāk ātri un tajā skaidri gaiši teikts, ka darbs ir mazliet intīms. Ko tas nozīmē? Ilgāku laiku jāpanēsā vienas savas biksītes, tad vīrietis tās ir gatavs nopirkt, maksājot 15–20 eiro.

Abas sarakstes turpinās un saturiski ir identiskas. Bez Tabu eksperimenta sarakstei turpinoties vīrietis meitenei sāk izteikt citus piedāvājumus. Kopīga nakts pavadīšana, par ko vīrietis esot gatavs samaksāt 80 eiro, dažādu ķermeņa daļu masēšana, meitenes dzimumorgānu fotografēšana un citas darbības. Zinot, ka meitene ir nepilngadīga.  Sarakstes laikā tiek noskaidrots, ka rakstītājs ir vīrietis, turklāt pedagogs. Īsziņa pēc īsziņas un norunāta tikšanās. Sarunātajā tikšanās vietā un laikā meitenei nākas kādu laiku gaidīt. Tad viņa saņem īsziņu, ka viņai jādodas iekšā tirdzniecības centrā. Viņai seko vīrietis baltā kreklā. Telpās viņš pieiet pie viņas un sākas saruna. 

VIDEO:

Saruna pilnā garumā:

Dalies ar ziņu, jo cilvēkiem ir tiesības zināt savu bērnu skolotāju “hobijus”!

Avots: Skaties.lv raidījums “Bez Tabu”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment