VIDEO: Spēcīga īsfilma! 8 gadīgas meitenes emocionāla vēstule alkoholam par postu, ko tas atnesis..

Šī ir 8 gadīgas meitenes vēstule pazīstamam viskija zīmolam īsi pirms savas nāves tēva alkohola reibuma agresijas dēļ. 39% sadzīves strīdu ģimenēs rodas alkohola dēļ. Alkoholisms kādreiz nogalinās. Meklē palīdzību!

“Dārgais Džek,

nesaki tētim, ka es rakstīju šo vēstuli. Viņš dusmosies. Mamma teica, ka mums nebūtu neviens jāienīst, bet es nespēju neienīst Tevi.

Es Tev gribēju kaut ko lūgt: pazūdi no mūsu dzīves!

Tevis dēļ tētis pazaudēja darbu. Mums nācās pārdot māju, lai samaksātu rēķinus. Bez darba, nebija ēdiena man un mammai. Viņa bija izsalkusi tik daudzas reizes, lai es varētu paēst.

Kad es nokritu no velosipēda, es gribēju tēta klēpi, bet viņš tajā brīdī bija ar Tevi.

Tu viņu nelaidi uz manu izlaidumu, uz manu deju koncertu. Es par to ļoti bēdājos.

Pēc tam, kad tētis satika Tevi, viņš nenāca mājās ātrāk par pusnakti.

Ko, pie velna, Tu dari!?

Viņš sāka darīt pāri mammai. Vispirms ar vārdiem, tad viņš sāka izmantot siksnu. Mums bija jāslēpjas pie kaimiņiem, kad tas notika, citādi viņš mūs sistu.

Kad es kļuvu lielāka, viņš mani sāka izmantot kā boksa maisu, kad nebija vairs nevienas rotaļlietas, ko viņš varētu dauzīt.

Es nezinu, ko Tu viņam saki, bet viņš ir tik ļoti mainījies.

Es tikai gribu, ka Tu zini – mamma grib atpakaļ veco tēti – vīrieti, ko viņa apprecēja. Lūdzu, turies no viņa pa gabalu un ļauj mums atkal būt laimīgiem!

Es ceru, ka Tu mani saproti!

Laura”

Īsfilmas autors ir Brazīlijas NVO “Bandeiras Brancas.” Tā ir veidota, lai runātu par alkohola briesmīgo ietekmi ne tikai uz veselību, bet arī uz savstarpējām attiecībām, it sevišķi ģimenē..

VIDEO:

https://youtu.be/QK1_j4A1Hi8

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment