VIDEO: Tapis IEDVESMOJOŠS un SPĒCĪGS video par LATVIJAS hokeja izlasi!

TV3 kopā ar režisoru Juri Kursieti radījuši iedvesmojošu un spēcīgu video par mūsu hokeja izlasi!

Galvenās lomas klipā izpilda Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs un hokejisti Ralfs Freibergs, Artūrs Kulda un Jānis Kalniņš. Galveno domu režisors Juris Kursietis aizguva no hokejistu ģērbtuvē redzamajiem plakātiem ar Hārtlija uzmundrinājuma tekstiem, kas arī veido klipa vadmotīvu.

Klipa režisors bija ļoti apmierināts ar “aktieru” darbu. Hārtlijs visu filmēšanas laiku bijis iedvesmojošs un ļoti pozitīvs, ko mēs arī klipā varam dzirdēt un sajust. Arī visi trīs hokejisti bijuši atsaucīgi un profesionāli. Vārtsargs Jānis Kalniņš, kuram klipā ir arī vemšanas aina, apliecināja, ka nekas ārkārtējs tas nav – arī viņam karjerā tā ir gadījies…

Režisors Juris Kursietis saka: 

“Es piekrītu tam, ko saka Hārtlijs. Dzīvē nav nejaušību. Visam pamatā ir smags darbs. Tie augļi varbūt nebūs redzami tūlīt vai pēc pāris mēnešiem, bet tie noteikti būs. Mēs ar dēliem arī bijām aizgājuši uz pārbaudes spēlēm, un man patika tas, ko mēs redzējām. Kurss ir uzņemts pareizs, un pie tāda ieguldītā darba arī Ķelnē rezultāti nevar nebūt!”

Raksta turpinājums un VIDEO nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment