VIDEO: Tēvs ar nazi ierodas Inčukalna sporta kompleksā un draud nogalināt savu dēlu!

…raksta turpinājums no 1. lapas

Pēc auto sadursmes vīrietis alkohola reibumā un bruņojies ar nazi ieradās sporta kompleksā un draudēja nogalināt savu dēlu. Notiekošo piefiksējis viens no apsardzes darbiniekiem un izsaucis pašvaldības policiju.

Inčukalna pamatskola atrodas pārdesmit metrus no Pāvila dzīvesvietas, blakus sporta kompleksam, kurā notiek nodarbības pamatskolas audzēkņiem, kā arī vakara stundās to var apmeklēt ikviens no Inčukalna iedzīvotājiem.

Uz notikuma vietu tika izsaukti arī Valsts policijas Siguldas iecirkņa darbinieki un ceļu policija, kas pārņēma konflikta risināšanu.

Inčukalna iedzīvotāja Vineta un citi apkārtnē dzīvojošie uzskata, ka neviena no vietējām iestādēm, kā arī policija neko nedara, lai sodītu vainīgo personu. Kā nekā, skraidīšana ar nazi publiskā vietā rada apdraudējumu visiem…

VIDEO:

Avots: Raidījums “Degpunktā”

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ināra Ezergaile</cite>

    Apriebies, nekāda video tikai viiiiiiieeena reklāma, viss jau apriebies, vai Jūs reklām veidotāji devēji, ka variet cilvēkus novest līdz pašiznīcināšanai, ka vissssss sāk apriebties , neskatīšos ar un Inčukalnā sviests

Leave a Comment