VIDEO: Uzmanies! Žurnālisti atklāj “Lattelecom” iespējams APKRĀPJ klientus!

Inita no Liepājas atklāj, “Lattelecom” 2015. gada rudenī viņu uzķēris uz reklāmas āķa. Par ēsmu izmanto iespēju 48 mēnešus, proti, četrus gadus maksāt par pakalpojumu nemainīgu, garantētu summu 16,90 eiro. Taču nav pagājusi ne puse no laika, kad, kā liepājniece uzskata, “Lattelecom” doto vārdu lauž un liek maksāt vairāk. “Lattelecom” uzskata, ka izmaiņas un dārgāka maksa ir klientu interesēs. Patērētāju tiesību aizsardzības centrs uzsāk pārbaudi, ziņo raidījums Bez Tabu.

Sarunā ar Lattelecom operatoru arī Bez Tabu noskaidro, ka ir veikti uzlabojumi, un tāpēc jāmaina maksa. Lai pieslēgums būtu stabils, pakalpojuma sniedzējam jāveic ieguldījumi, tāpēc jāmaksā vairāk. Uz jautājumu, kādi tad ir tie uzlabojumi, klientu apkalpošanas speciālists atbild:

”Esam televīzijā uzlabojuši video nomas sadaļu. Tur ir pievienots vairāk filmu un seriālu.”

Lieki piebilst, ka kliente nav lūgusi vairāk filmu. Arī Bez Tabu nejauši sastaptie cilvēki uz ielas piekrīt, ka pakalpojuma sniedzējs rīkojies nesmuki. Un arī Patērētāju tiesību aizsardzības centrā saņem daudz sūdzību no neapmierinātajiem klientiem par garantēto cenu, kam, izrādās, nav nekādas garantijas.

>>> Noskaties VIDEO sižetu nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">JautāJUMS</cite>

    Tieši tā tiek reklamēta lētāka elektroenerģija par kuru jāmaksā būs esošajiem klientiem kuriem pakalpojuma maksa celsies par 4 eiro.

Leave a Comment