VIDEO: Vai Baldones pļavā sadauzīto un pamesto auto mistērija beidzot ir atklāta?

Vēl tikai vakar visu Latviju šokēja kāds aculiecinieka uzņemts video, kurā varēja redzēt, ka Baldones pļavās pamestas sadauzītas automašīnas ar visām atslēgām slēdzenēm – video autors pat izteica jautājumu – vai tik visi te nav apšauti?

Par notikumu Baldonē varētu arī teikt – degoši auto, ugunsdzēsēji, policisti, mediķi un šokēti vietējie iedzīvotāji – tādas ir izrādās kādas neparastas ballītes sekas.

Ko raidījumam Degpunktā izdevās par to uzzināt un ko atklāj filmu cienīgo notikumu aculiecinieki?

“It kā vecpuišu ballīti uzrīkojuši! Nopirkuši norakstītas mašīnas un tepat atpūtušies,” stāsta jaunieši. Sarunas laikā ar jaunajiem vīriešiem atklājas, ka jautrā kompānija, kas uzrīkojusi šo neparasto ballīti, visticamāk, ir atbildīga tikai par pirmo no nodegušajiem auto.
Vietējo starpā klīstot runas, ka nākamajā dienā kāds nezināms ļaundaris divus no sešiem uz lauka pamestajiem auto vienkārši nozadzis, jo atslēgas bijušas atrodamas visos braucamrīkos. Viens no garnadža paņemtajiem braucamrīkiem arī ir tas, kuru vēlāk aizdedzinātu atraduši ugunsdzēsēji. Vai šie stāsti un leģendas izrādīsies patiesas, pārbaudes laikā noskaidros likumsargi; ja izmeklētājiem izdosies noskaidrot kādus jaunus un interesantus faktus, mēs jums par tiem pastāstīsim.
Video

VIDEO:


Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment