VIDEO: Vai bezkaunīgā Rīgas autobusa rupekle izbēgs no soda, jo ir garīgi slima!?

Vakar sociālos tīklos un interneta portālos nonāca video, kur rupja un bezkaunīga sieviete vārdiski uzbruka biļešu kontrolei. Konfliktā iesaistītās personas atzīst, ka šī bijusi kārtējā darba diena. Nekā neparasta. Biļešu kontrolieriem savulaik pat draudēts ar šļirci. Šis gadījums izpelnījies sabiedrības iesaistīšanos vien tāpēc, ka ticis nofimēts.

Krietni ātrāk par Valsts policiju rupekli kādā iepazīšanās portālā atpazinuši sieviete vārdā Jūlija un par to ziņojusi . Pirmais reaģējis Rīgas mērs Nils Ušakovs un pie rīdzinieku atpazītās sievietes nosūtīja pašvaldības policiju.

Video redzamā sieviete ir Bolderājā, Lemešu ielā dzīvojošā Jūlija Bogdanova, par kuru kaimiņi labus vārdus nesaka. Viņa mētājas ar akmeņiem, necieš bērnus, un citus cilvēkus gatava nogāzt no kājām. Kaimiņi ne reizi vien saukuši policiju un ātro palīdzību, lai sievieti savaldītu. Kaimiņi apgalvo, ka sieviete ir psihiski nelīdzsvarota. Ja tā ir, tad pelnītais sods par sabiedriskā miera traucēšanu neko daudz nepalīdzēs.

Bogdanova sarunā ar policistiem atzinusi, ka savā rīcībā neko traku nesaskata.

VIDEO:

Leave a Comment