VIDEO: Vai Ogrē gadiem novilcina izmeklēšanu par satiksmes negadījumu ar bojāgājušo, jo ir iesaistīts pašvaldības policists!?

2013. gadā Ogrē notika ceļu satiksmes negadījums. Ielu krustojumā sadūrās divi auto – Ogres pašvaldības policijas spēkrats un privātā automašīna, kuras vadītājs gāja bojā. Policija ierosināja krimināllietu. Vainīgajam būtu jāpavada cietumā līdz pat 8 gadiem. Lieta nonāca tiesā, un sākās ilga tiesvedība.

Bojāgājušā autovadītāja radinieki uzskata, ka lieta tiek novilcināta tāpēc, ka negadījumā ir iesaistīts pašvaldības policists. Tiek slēpti dažādi pierādījumi – piemēram, tas, ka policists pa pilsētu traucies ar 128 km/h lielu ātrumu. Uz notikuma vietu esot atbraukusi policijas vadība un izņēmusi lietiskos pierādījumus. Rezultātā ir pazudušas 70 sekundes no GPS datiem un videoreģistrators nav izmantojams. Netika sastādīts protokols, viss esot izdarīts patvaļīgi.

Uz izmeklēšanas laiku policistu neatstādināja no amata, turklāt neilgi pēc avārijas viņš saņēmu apbalvojumu par godprātīgu un profesionālu darbu sabiedrības labā.

VIDEO:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment