VIDEO: Vīrietis bez dzimumlocekļa pārguļ ar vairāk nekā 100 sievietēm!

Kāds vīrietis, kurš piedzimis bez dzimumlocekļa apgalvo, ka viņam bijušas intīmas attiecības ar vairāk nekā simts sievietēm, kuras lielākoties nav zinājušas viņa noslēpumu. Endrū Vordls piedzima ar urīnpūsli, kas atradās ārpus ķermeņa. Ārstiem šo problēmu izdevās novērst, tomēr dzimumloceklis viņam nebija izveidojies.
Par 40 gadus veco Mančestras iedzīvotāju vēsta arī televīzijas kanāla TLC dokumentālā filma «Cilvēks bez peņa», kas seko līdzi arī tam, kā vīrietis cenšas glābt savas pašreizējās attiecības.
Dokumentālā filma atspoguļo to, kā vīrietis savu noslēpumu atklāj vairākām sievietēm, ar kurām viņam bijušas intīmas attiecības.
Endrū stāsta, ka viņam izdevies šo savu trūkumu veiksmīgi paturēt noslēpumā, kļūstot par ekspertu citās seksuālās dzīves jomās.
«Es zinu kā apieties ar sievietes ķermeni, es zinu kā apieties ar sievietes prātu,» stāsta vīrietis.
Vīrietis gan arī atzīst, ka vairākas reizes viņam nācies lietot narkotikas, lai viņam būtu attaisnojums, kāpēc viņš nav varējis nodarboties ar seksu.
Kopā ar savu pašreizējo draudzeni – 24 gadus veco Fedru no Ungārijas – vīrietis ir kopā trīs gadus.
Savu noslēpumu viņam izdevās saglabāt, apgalvojot, ka viņam nierē ir ievietota mikroshēma, kas palīdz atvairīt infekciju.
Patiesību vīrieša draudzene uzzinājusi tikai brīdī, kad viņu intervēja kāda televīzijas sarunu raidījuma pārstāvji.
Pāris atzīst, ka viņi iepriekš domājuši par šķiršanos.
Tāpat Endrū norāda, ka viņš neskaitāmas reizes ir domājis par pašnāvību.
Šobrīd gan Endrū ir sācis medicīnisku procedūru kursu, kura gaitā viņam ķirurģiski tiks izveidots pilnībā funkcionējošs dzimumloceklis.
Avots: Apollo.lv
VIDEO:



Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment