VIDEO: Zviedrijas policija metas bēgt (!) no bēgļu centra, kurā notiek vardarbība pret mazu zēnu!

beg-policija

Zviedrijas policijas vienība, kura Vesterosas (Västerås) migrantu uzņemšanas centrā bija ieradusies, lai ieviestu kārtību, pūļa spiediena rezultātā bijusi spiesta atkāpties caur rezerves izeju, ziņo zviedru izdevums VLT.

Incidents noticis 20.janvārī, bet tiesībsargājošās iestādes to noklusējušas līdz brīdim, kad žurnālistiem izdevies piekļūt atskaitei par notikušo.

Migrācija pārvaldē pienākušas ziņas, ka vienā no bēgļu mītnēm vardarbībai regulāri tiek pakļauts desmit gadus vecs zēns. Tika pieņemts lēmums daļu migrantu pārvietot citur, taču ierēdņi sastapās ar pretestību no migrantu puses un vērsās pēc palīdzības policijā.

Saskaņā ar ziņojumu, kuru daļēji citē VLT, ieradušos kārtībsargus sagaidījis migrantu pūlis. “Aiz mūsu mugurām pulcējās aizvien vairāk cilvēku. (..) Domās es jau biju gatavs cīnīties par paša dzīvību. (..) Es dzirdu, ka kāds kliedz: esot rezerves izeja.”

Jau ziņojām, ka 25.janvārī Zviedrijas policija aizturēja migrantu, kurš tiek turēts aizdomās par bēgļu mītnes darbinieces slepkavību.

Avots: Focus.lv / Foto: Ilustratīvs

Un šādi izskatās Zviedrijas policistu cīņa ar agresīviem bēgļiem, ko pagājušā gada rudenī izdevies nofilmēt kādam aculieciniekam:


Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment