Vieni ir veiksminieki, otri – ar smagu likteni: ko Vanga teica par zodiaka zīmēm

Gaišreģe ne tikai paredzēja nākotni, bet arī interesējās par astroloģiju.

Vanga visas zodiaka zīmes sadalīja grupās. Viņa bija pārliecināta, ka starp zodiaka zvaigznāju pārstāvjiem ir tādi, kurus eņģeļi sargā visu mūžu. Un dažiem viņa paredzēja grūtu likteni. Gaišreģe arī izcēla zodiaka zīmes, kas varētu ar viņu labi konkurēt. Skatiet, kurai grupai piederat.

Zvaigžņu laimīgie

Bulgāru gaišreģe teica, ka šīm zodiaka zīmēm piemīt īpašs spēks un enerģētika. Šo zvaigznāju ļaudis ir īpašā skaitā pie augstākajiem spēkiem: viņu dzīvē praktiski negadās nopietnas problēmas, un arī fortūna vienmēr apdrošinās straujos likteņa pagriezienos. Pēc Vangas domām, šādi cilvēki, ja arī izjūt sarežģījumus, pie tiem vainīgi paši.

 

Vērsis

Viena no uzticamākajām zodiaka zīmēm. Vērsi ir pārliecināti, mierīgi un saprātīgi. Lai gan zvaigznes viņiem ir labvēlīgas, viņu dzīve bez problēmām lielā mērā ir viņu pašu nopelns. Vērsis vienmēr zina, ko vēlas, un pārliecinoši dodas uz savu mērķi, augstākie spēki tikai nedaudz piespiež un palīdz tikt galā ar neveiksmēm. Paši šī zvaigznāja cilvēki var sabojāt savu dzīvi, ja kļūs spītīgi un nepieņems debesu dāvanas.

 

Skorpions

Vanga uzskatīja, ka šī ir visnoslēpumainākā zodiaka zīme no visa horoskopa. Šādi cilvēki ir ļoti neaizsargāti, bet tajā pašā laikā spītīgi. Augstākie spēki mīl Skorpionus un bieži palīdz viņiem visos centienos. Bet tikai viņi var zaudēt visu, jo viņi nevar pateikt paldies īstajā laikā. Skorpioniem arī jāiemācās vairāk uzticēties citiem.

 

Lauva

Vēl viens zodiaka apļa pārstāvis, kas ir labā stāvoklī ar zvaigznēm. Dažreiz Lauvām dzīvē ir daudz grūtību, bet tas viss ir tāpēc, ka pirms viņi sāka pierādīt savu pārākumu, un viņu ego ir izaudzis līdz neticamiem apmēriem. Vanga vienmēr ieteica Lauvām aizmirst par “karaļa kroni” un pievērst lielāku uzmanību citiem. Tikai tad viņi var pilnībā atbrīvoties no problēmām savā dzīvē.

 

Zivis

No augstākiem spēkiem Zivis ieguva apbrīnojamu liel spēju – izpatikt visiem. Pateicoties viņai, Zivis var sasniegt visu, ko vēlas. Turklāt šī zvaigznāja cilvēkiem ir pārsteidzoši ļoti paveicies. Pat tad, kad viņi izvirza sev neiespējamus mērķus, apstākļi attīstās tā, ka vēlamais pats nonāk viņu rokās. Vanga deva Zivīm svarīgu padomu: būt nedaudz nopietnākām.

 

Zodiaka zīmes ar smagu likteni

Kopā ar veiksminiekiem Vanga izcēla zodiaka zīmes, kas bieži sastopas ar dzīves grūtībām un šķēršļiem. Lai šo zvaigznāju pārstāvji nesatrauktos, gaišreģe deva padomus, kā viņi var uzlabot savu dzīvi.

 

Svari

Pēc Vangas domām, Svari ir ļoti atkarīgi no apkārtējās vides. Viņiem vienmēr ir svarīgi zināt, ko cilvēki par viņiem domā. Un, ja rodas izvēle – atpūsties vai palīdzēt draugam, tad Svari izvēlēsies pēdējo. Tikai viņu motīvi nav tik nekaitīgi, kā šķiet no pirmā acu uzmetiena. Lai kļūtu laimīgāki, Svariem jāiemācās atteikties, jāpārtrauc domāt par citiem un jāiemācās uzņemties atbildību par savu rīcību.

 

Dvīņi

Visas šīs zīmes neveiksmes ir saistītas tikai ar to kompleksiem. Viņiem jābūt drosmīgākiem, bet tajā pašā laikā mierīgākiem. Ja rodas problēmas, Dvīņiem nevajadzētu krist panikā un steigties no vienas galējības otrā. Arī šī zvaigznāja cilvēki ir pakļauti sliktiem ieradumiem.

Lasi vēl: Astroloģe šonedēļ brīdina trīs zodiaka zīmes par liktenīgu neveiksmi

Viņiem ir jāpārvar savi iekšējie dēmoni, lai augstākie spēki tiem noticētu un sāktu sniegt atbalstu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

 

Vēzis

Emocionālie un depresīvie Vēži arī saskaras ar daudzām problēmām. Vanga bija pārliecināta, ka katras zodiaka zīmes dzīve ir līdzīga tai ļoti bēdīgi slavenajai zebrai. Taču Vēžu nemitīgā vaimanāšana kaitina zvaigznes, tāpēc problēmas kā sniega pikas aug viņu ceļā. Šīs zīmes pārstāvjiem ir vieglāk tikt galā ar neveiksmēm un piesaistīt draugu atbalstu, lai vieglāk pārdzīvotu nepatikšanas.

 

Mežāzis

Diemžēl Mežāzim viņu dzīve nav viegla. Taču visbiežāk šīs plejādes cilvēki paši sev izdomā problēmas, lai kārtējo reizi pierādītu citiem, cik viņi ir labi. Mežāžiem ir arī pozitīvi aspekti, kas nepiemīt citām zodiaka zīmēm – tā ir neticama izturība un apņēmība. Viņiem tie ir jāpumpē – vienīgais veids, kā viņi var atbrīvoties no problēmām.

 

Zīmes, kas spēs sastādīt Vangai konkurenci

Nevar teikt, ka Vanga baidījās no šīm zodiaka zīmēm, viņa vienkārši saskatīja tajās radniecīgu dvēseli. Jo, ja vēlas, šo zvaigznāju cilvēki var attīstīt ekstrasensoru dāvanu un sastādīt gaišreģei konkurenci.

 

Ūdensvīrs

Šīs zīmes cilvēki piedzimst neticami pievilcīgi, taču tajā pašā laikā viņi var šķist dīvaini. Ja vēlas, viņi var atklāt sevī dziedināšanas dāvanu vai paredzēt nākotni. Ja viņi neveltīs laiku praksēm, pārdabiskā dāvana viņus joprojām vajā. Ūdensvīri biežāk nekā citi redz pravietiskus sapņus un saskaras ar deja vu efektu.

 

Jaunava

Jā, nebrīnieties, Vanga praktisko Jaunavu uzskatīja par ļoti apdāvinātu Zodiaka zīmi. Jaunavas var attīstīt empāta dāvanu: viņas jūt cilvēkus un var palīdzēt ar padomu, un pārējiem horoskopa pārstāvjiem labāk viņās ieklausīties. Jaunavām ir slikts izskats, un, ja viņi ir aizvainoti, tad uz to reaģēs nelielas nepatikšanas un veselības problēmas.

 

Strēlnieks

Šīs zīmes pārstāvjiem jau kopš dzimšanas ir diezgan labi attīstītas pārdabiskās spējas. Strēlniekiem atliek tikai pieņemt savu dāvanu, un viņi varēs ieraudzīt nākotni un kļūt par vairogu mīļajiem. Kopumā Strēlnieka dāvana biežāk ir vērsta nevis uz viņu personīgo laimi, bet gan uz palīdzību citiem. Paši Strēlnieki var paļauties tikai uz to vēlmju piepildījumu, kuras viņi izsaka pilnmēness laikā.

 

Auns

Kaislīgie un mērķtiecīgie Auni kā uz burvju mājienu iegūst visu, ko vēlas. Vai jūs domājat, ka visas svētības krīt uz viņiem kā manna no debesīm? Patiesībā tas viss ir pateicoties viņu spēcīgajai zemapziņai: pietiek, lai Auni regulāri vizualizētos, un viņi saņem to, ko vēlas.

Lasi vēl: Kuras zodiaka zīmes raudās 2022. gada septembra vidū

Lai nezaudētu ezotēriskās prasmes, Aunam nevajadzētu atteikties palīdzēt mīļajiem un nodarboties ar labdarību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment