Viesmīles kājas mirkst asinīs. Restorāna vadītājs liek turpināt darbu..

Kad Nikola ieraudzīja savas draudzenes kājas pēc pilnas darba dienas restorānā, viņa bija lielās šausmās. Sapratusi, kas draudzeni ir novedis tik tālu, viņa nolēma savu sāpi ierakstīt sociālajā tīklā facebook.com.

kurpess

Nikola brīdināja visus savā draugu un paziņu lokā, lai nedodas ieturēt maltīti Joey restorānos (it īpaši Edmontonā, Kanādā). Šīs iestādes viesmīlēm ir noteikums – strādāt augstpapēžu kurpēs. Izņēmums – veselības problēmas, kuru dēļ nav ieteicams valkāt šādus apavus. Rezultātā Nikolas draudzene, garas stundas strādājot augstpapēžu kurpēs, zaudēja kājas nagu un kājas burtiski mirka asinīs. Tomēr restorāna vadītājs sievietei neļāva nestaigāt augstpapēžu kurpēs, turklāt arī nākamajā dienā viņai darbā bija jāierodas tādos pat apavos – uz augstiem papēžiem.

Sievietēm, kas strādā šajos restorānos, par savu naudu ir jāpērk formastērps 30 dolāru vērtībā, kamēr darbinieki-vīrieši valkā melnas drēbes no savas garderobes. Un, protams, nekādi augstie papēži nav jāvalkā..

Sieviešu nīšana, novecojusi pieeja vai pretīgi noteikumi?

Nikola apgalvo, ka viņai ir daudz draudzeņu, kuras strādā apkalpojošā sfērā, taču nevienai no viņām nav bijis jāpiedzīvo tāda uzupurēšanās. Turklāt viņas saņem pienācīgas dzeramnaudas. Nikola turpinās atbalstīt tieši šādas ēstuves, kurās sieviešu kārtas darbinieces netiek pazemotas.

Nikolas draudzenei arī netiekot maksāts par darba apmācību, kas esot pret Albertas provinces darba likumu.

shoe-pic

Nekāda dzeramnauda, nekāda alga nav tā vērta, lai ļautu par sevi ņirgāties!

Avots: g8ozd.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment