Viltīgākās un ļaunākās zodiaka zīmes: kura no viņām ir gatava “iet pāri galvām”

Astrologi ir brīdinājuši, kurš no jūsu vides var iebāzt nazi jums mugurā.

Zvaigznes, zem kurām mēs esam dzimuši, atstāj nozīmīgu nospiedumu uz mūsu izskatu, likteni un pat raksturu, norāda astrologi.

 

Pirmajā vietā publikācija izvirzīja Svarus. Šī zīme veido vislaipnākā cilvēka tēlu, kurš ir gatavs sniegt palīdzīgu roku ikvienam. Tomēr Svari neaizmirsīs izveidot “kontu” jebkuram pakalpojumam.

Viņš neko nedara par velti. Viegli atpazīt vājās vietas un manipulēt ar tām. Cilvēki Svariem ir marionetes, un vienīgā vērtība viņiem ir nauda. Viņiem zīme ir gatava iet pāri galvām.

Nākamie rindā ir Skorpioni. Atšķirībā no daudziem, viņš necenšas slēpt savu būtību. Viņam patīk klātienē pateikt patiesību, viņš sevi nostāda augstāk par citiem un var būt cietsirdīgs pat pret radiniekiem.

Skorpioni viegli izslēdz konkurentus un spēj vērst jebkuru situāciju sev par labu. Viltība, inteliģence un apdomība ļauj viņam visu kontrolēt un realizēt savus mānīgos plānus.

 

Jaunava ir loģiska un pragmatiska. Jebkuru lēmumu viņš pieiet ar aukstu prātu, tāpēc vienmēr saglabā objektivitāti un viegli sasniedz savus mērķus. Jaunavas konkurenti tiek likvidēti nemanāmi, un tuvie var šķist pārāk atturīgi emocijās un noslēpumaini.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmes, kuri pārstāvji novembrī būs visveiksmīgākie

Tie, kuriem patīk spēlēt pēc noteikumiem, it īpaši, ja viņi ir izdomājuši noteikumus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Leave a Comment