Viņi melo vairāk nekā elpo! Mehdi Ebrahimi Vafa nosaucis piecas zodiaka zīmes, kuru vārdiem nevajadzētu ticēt

“Ekstrasensu cīņas” uzvarētājs Mehdi Ebrahimi Vafa pastāstīja, kuras zodiaka zīmes pastāvīgi melo citiem. Viņaprāt, šādiem cilvēkiem nevajadzētu uzticēties.

 5. vieta – Vērsis

Ir pārsteidzoši šajā sarakstā redzēt Vērsi, jo viņi organiskā līmenī ienīst melus. Turklāt viņi novērtē cilvēkus tieši pēc viņu spējas melot, mēģinot uzsākt jebkādas attiecības. Taču Vērsis var meistarīgi melot, ja šie meli, viņuprāt, nāks par labu un glābs situāciju. Jēdziens “svētie meli” lieliski raksturo situāciju ar Vērsi.

 4. vieta – Skorpions

Šīs zīmes pārstāvji var viegli melot, taču viņiem tas ļoti nepatīk. Visbiežāk Skorpioni vadās pēc principa “Nemelo, bet klusē – tie ir dažādi jēdzieni!”. Taču, iedzinusi Skorpionu stūrī, uz visiem jautājumiem saņemsi nelokāmas atbildes, jo savā patiesībā šīs Zīmes pārstāvji ir maksimāli taisni, pat ja šī patiesība ir izdomājums, viņi būs pārliecinoši līdz pēdējam. Tomēr Skorpions nemelo savtīgos nolūkos.

 3. vieta – Lauva

Lauvas dzīvo savā pasaulē, kur viņu viedoklis un mērķi ir pirmajā vietā. Vajadzības gadījumā viņi viegli sagrozīs faktus. Šīs zīmes pārstāvji vienmēr rīkojas pēc principa “acs pret aci” un tāpēc atriebsies tiem, kas pret viņiem bija negodīgi.

Lasi vēl: Zelts: kādas zodiaka zīmes tas var aizsargāt

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment