Vinnijs audzēja un ziedoja savus matus ar vēzi slimiem bērniem. Diemžēl liktenis izspēlēja ļaunu joku..

Tikai 5 gadu vecumā Vinnijs Desautels (Vinny Desautels) pieņēma piecgadīgam bērnam neraksturīgu lēmumu. Viņš nolēma audzēt savus matus, lai vēlāk tos nodotu bērniem, kas slimo ar onkoloģiskām saslimšanām. 2 gadus Vinnijs pacietīgi audzēja matus, izcieta bērnu ņirgāšanos skolā par nedošanos pie friziera cēla mērķa vārdā – iepriecināt mazos vēža pacientus. Kad zēna mati bija pietiekami gari, viņa mamma tos nogrieza, lai nosūtītu uz organizāciju “Parūkas bērniem” (Wigs for Kids). Septiņgadīgā zēna laimei nebija robežu.

vez

Vienīgais, kas Vinniju apbēdināja, bija viņa pietūkusī acs. Sākumā viņa vecāki nesatraucās, jo ir daudzas bērnu slimības, kas pāriet bez medicīniskas iejaukšanās. Bet, kad zēns sāka sūdzēties par pastāvīgām sāpēm ceļgalos un kaut ko līdzīgu punam uz gurna, Vinniju nogādāja slimnīcā. Ārstu diagnoze nepielūdzama – vēzis.

vez2

Zēns, kurš divu gadu laikā pacieta ņirgāšanos skolā ar saviem garajiem matiem, lai palīdzētu bērniem, kas slimo ar vēzi, tagad pats atrodas riska zonā. Vinnija slimība ir ļoti reta – tā uzbrūk zēna kauliem un mīkstajiem audiem. Zēna vecāki ir šokā. Tomēr viņi cenšas ticēt labajam: “Mēs viņu visu laiku atbalstām, sakām, ka viss būs kārtībā. Vinnijs pats arī tā domā,” saka puisēna tēvs Džeisons. “Vinnijs ir nelabojams optimists.”

56b75371ebe2b8a6151f34f9b8f3fec21-800x642

Ķīmijterapijas kursi jau ir sākušies. Šobrīd Vinnija mamma ir 6. grūtniecības mēnesī. Tāpat kā puisēna tēvs viņa ir paņēmusi pagarināto atvaļinājumu, lai diendienā būtu kopā ar dēlu. Vinnija vecmāmiņa ir uzsākusi ziedojumu vākšanas kampaņu, kas pagaidām gan ir apturēta un novirzīta citu bērnu ārstēšanai.

Avots: g8ozd.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment