Vīrietis Jaunolainē paveic nežēlīgu pensionāru dubultslepkavību un nodedzina māju!

Risinot turpmākos jautājumus, kas saistīti ar pirmstiesas izmeklēšanu un veicot operatīvās izmeklēšanas darbības, policisti saprata, ka noziedznieks, visdrīzāk, slēpjas kaut kur netālu. Operatīvas meklēšanas rezultātā, aizdomās par iepriekš minēto slepkavību, tās pašas dienas pievakarē aizdomās turētais tika atrasts un aizturēts.

Iecirknī veicot iespējamā vainīgā pratināšanu, aizturētais pamazām sāka stāstīt notikušo, līdz pilnībā atzina savu vainu. Vīrietis atzinās, ka noslepkavojis abus pensionārus un pēc tam aizdedzinājis viņu māju.

1979.gadā dzimušais aizturētais jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par mantiskiem noziegumiem un par miesas bojājumu nodarīšanu.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 118. panta otrās daļas – par divu personu slepkavību. Maksimālais sods par šādu noziegumu ir mūža ieslodzījums.

Aizturētais nav Jaunolaines iedzīvotājs, un viņa motīvi veikt dubultslepkavību vēl tiek skaidroti. Pašreizējā informācija liecina ka slepkava nav bijis pazīstams ar abiem pensionāriem.

12.augustā aizturētajam tika piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Avots: patv.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment