Visprecīzākais horoskops 2022. gada martam visām zodiaka zīmēm

 

Svari | 24. septembris – 23. oktobris

Šomēnes Visums gaida pārmaiņas uz labo pusi. Centies nepalaist garām jaunus piedāvājumus un iespējas finanšu jautājumos. Ir svarīgi piesaistīt domubiedru un kolēģu atbalstu, kas palīdzēs izvairīties no kļūdām un atrisināt visus sarežģītos jautājumus. Būs iespēja atmaksāt parādus, jo uzlabosies finansiālā situācija. Šomēnes nevajadzētu rēķināties ar jaunām attiecībām – šis nav pats labvēlīgākais periods mīlas dēkām. Ģimenes dzīvē jūs gaida patiesas kaislības. Iespējami strīdi un greizsirdība, taču nevajag veltīgi sajūsmināties, jo pastāv risks sacīto nožēlot. Šomēnes vajag balansēt starp darbu un atpūtu, neļaujot sev izdegt.

Skorpions | 24. oktobris – 22. novembris

Skorpioniem būs jābūt elastīgiem un jāpielāgojas apstākļiem. Nedalieties savos plānos pat ar tuviem cilvēkiem, lai nenobiedētu veiksmi. Rūpējieties par saviem tēriņiem un finansēm. Aprēķiniet visus izdevumus un ienākumus, padomājiet, uz ko varētu ietaupīt. Marta beigās pastāv liela maldināšanas iespējamība, tāpēc atsakies no apšaubāmiem piedāvājumiem un neuzticies nepazīstamiem cilvēkiem. Brīvo Skorpionu dzīvē parādīsies jauns cilvēks. Esiet modrs, jo jaunās mīlestības motīvi var nebūt pilnīgi patiesi. Ģimenes dzīvē par klupšanas akmeni var kļūt greizsirdība un pārmērīgi lieli tēriņi.

Strēlnieks | 23. novembris – 21. decembris

Martā tevi sagaida spilgti iespaidi un jaunas emocijas. Mēģiniet parādīt savas karjeras labāko pusi un uzņemties atbildību, no kuras jau sen baidāties. Būsi varas iestāžu izlasē, tāpēc kolēģi var par tevi tenkot. Skaudība var gaidīt arī aiz stūra, taču nekrīti uz provokācijām. Nevajadzētu aizdot vai aizņemties naudu, kā arī atturēties no lieliem pirkumiem. Brīvais Strēlnieks var satikt cilvēkus no pagātnes, bet nekrist saldās ilūzijās. Padomājiet par to, kāpēc šīs attiecības kādreiz beidzās. Tāpat martā būsi pretējā dzimuma uzmanības lokā, lai varētu satikt savu dvēseles radinieku. Ģimenes Strēlniekiem jādomā par precēšanos. Viņš būs laimīgs un stiprs. Izvairies no sevis nepatīkamās un satraucošās domas – tās var izraisīt sabrukumu un novest pie mazdūšības.

Mežāzis | 22. decembris – 20. janvāris

Mežāžiem jāuztraucas par savu finansiālo jautājumu risināšanu. Ir nepieciešams praktiski un ekonomiski pārvaldīt budžetu, lai ietaupītu uzkrājumus un rūpētos par finanšu stabilitāti. Uzņēmējiem starp Mežāžiem zvaigznes sola labu iespēju satikt ietekmīgus cilvēkus, kuri pavērs daudz jaunu iespēju. Sarunas būs veiksmīgas, ja tās notiks marta otrajā pusē. Vientuļajiem zīmes pārstāvjiem vajadzētu biežāk izkļūt cilvēkos, īpaši mēneša sākumā. Uzmanieties no attiecībām ar tiem, kas jau ir precējušies, viņi sola tikai nepatikšanas.

Ūdensvīrs | 21. janvāris – 18. februāris

Šomēnes spēsi nostiprināt savu finansiālo stāvokli un risināt naudas problēmas. Svarīgi ir pareizi plānot savus tēriņus un turēties pēc iespējas tālāk no riskantiem darījumiem, lai saglabātu stabilu finansiālo stāvokli. Krāpšanas un maldināšanas iespējamība mēneša beigās palielināsies, tāpēc nevajadzētu nēsāt līdzi pārāk lielas naudas summas. Karjerā tev noderēs ārprātīga domāšana, apņēmība un neatlaidība. Tie palīdzēs palielināt ienākumus un sasniegt jaunas virsotnes karjerā. Martā romantika nepievērsīs jūsu uzmanību. Vēlēsies vieglu flirtu un izklaidi. Nedodiet solījumus, kurus nevarat izpildīt. Zīmes ģimenes pārstāvjiem jāizvairās no konfliktiem sadzīvisku iemeslu dēļ. Ja noticis strīds, mēģiniet to nodzēst jau pašā sākumā.

Zivis | 19. februāris – 20. marts

Zivīm martā jāatpūšas un jāieņem novērošanas pozīcija. Jums vajadzētu aktīvi iesaistīties tikai tajās darba jomās, kurās jūs patiešām esat vajadzīgs. Attiecības var būt saspīlētas ar kolēģiem, taču jebkurā situācijā esi mierīgs un vēss. Nedalies savos plānos ar visiem, paturi savus mērķus noslēpumā. Finansiālā situācija būs stabila, taču papildu naudas ieņēmumus negaidiet. Aizdosim tikai radiem. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem jābūt uzmanīgiem ar jaunām paziņām un jāievēro piesardzība. Labāk ir iepazīt cilvēku, pirms atver viņam dvēseli. Marts nav labākais laiks nopietnu attiecību uzsākšanai.

Lasi vēl: Ar kādām izmaiņām agrā pavasarī saskarsies dažādas zodiaka zīmes

Leave a Comment