“Zemeņu” supermēness 2022. gada 14. jūnijā: kuru gaida dramatiskas pārmaiņas dzīvē

Jūnijā mūs sagaida īpaša astroloģiska parādība – supermēness. Vārds viņam tika dots īpaša iemesla dēļ. 14. jūnijā Mēness pietuvosies Zemei nepilnu 362 tūkstošu km attālumā. Tāpēc šajā naktī tas šķitīs neparasti liels.

 

Jūnija pilnmēness poētiskais nosaukums ir “zemene” vai “zemeņsarkanais”. Tieši šajā laikā šīs ogas jau mūs priecē. Šamane Kažeta Ahmetžanova pastāstīja, vai ar šo astroloģisko notikumu ir saistīti citi prieka iemesli.

 

Zemeņu supermēness 2022. gada 14. jūnijs: kas jums jāzina

“Zemeņu”  supermēness pienāks 14.jūnijā plkst.13:53 pēc Latvijas laika. Zemes pavadonis  atradīsies Strēlnieka zvaigznājā. Šī ir aktīva un produktīva zīme. Visums šajā brīdī būs bagāts ar pozitīvu enerģiju, tāpēc ir vērts riskēt.

Gaišreģe stāsta, ka ir pienācis laiks sapņot par kaut ko nezināmu un neiespējamu. Nekoncentrējieties uz kaut ko pieejamu, zemisku. Izbaudiet kaut ko globālu.

Lasi arī: Andželas Perlas horoskops nedēļai no 2022. gada 13. līdz 19. jūnijam visām zodiaka zīmēm

Tajā pašā laikā ir vērts pārskatīt attiecības ar cilvēkiem. Esiet atvērts, sirsnīgi priecājieties – un jūs atradīsit noderīgus sakarus. Dažas jaunas paziņas palīdzēs paskatīties uz situāciju no cita leņķa. Tā ir vērtīga pieredze.

Piemērots periods, lai atbrīvotos no pārmērīga konservatīvisma un neizskaidrojamām bailēm. Ļaujiet sev kādu spontanitāti.

 

Ko šajā dienā drīkst darīt un kas ir aizliegts

Supermēness laikā ieteicams nodarboties ar plānošanu. Sapņojiet, uzstādiet mērķus, vizualizējiet, bet nestāviet uz vietas. Vienlaikus atrisiniet ikdienas problēmas. Neatlieciet darbu ar dokumentiem uz vēlāku laiku, varat zaudēt dārgo laiku.

Gaišreģe iesaka…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment