Zodiaka zīmju reitingi: skaistums, inteliģence, uzticība un daudzi citi… Un kas jūs esat šajos reitingos?

Pievilcību

Zodiaka zīmju novērtējums pēc pievilcības un aizraušanās ir šāds:

Skorpions
Auns
Vērsis.
lauva
Dvīņi
Vēzis
Zivis
Strēlnieks.
Ūdensvīrs.
Svari.
Jaunava.
Mežāzis

Smieklīgākais

Zodiaka zīmju vērtējums pēc humora izjūtas izskatās šādi:

Dvīņi
Jaunava.
Strēlnieks.
Ūdensvīrs.
Auns
lauva
Skorpions
Vērsis.
Mežāzis
Zivis
Svari.
Vēzis

Labāko zodiaka zīmju vērtējums

Garīgākā zodiaka zīme ir Zivis, neskatoties uz tās jūtīgumu un sentimentalitāti. Viņiem ir iekšējie resursi, kas sarežģītās situācijās ļauj mesties ceļos, bet ne salūzt.

Skorpions ir atzīts par mānīgāko zīmi, jo, ja viņš nolemj atriebties, tad tu viņu nevari apturēt. Viņš to darīs ar modernām metodēm. Skorpions ir ļauns un bīstams ienaidnieks.

Vērsis, kuram nepatīk konflikti, saskarsmē izceļas ar smalkumu un taktu un tiek uzskatīts par ideālu mīļāko. Šīs zīmes pārstāvji vairumā gadījumu sniedz bezmaksas palīdzību tiem, kam tā nepieciešama.

Dvīņi tiek uzskatīti par visveiksmīgākajiem, jo ​​viņi pastāvīgi parādās īstajā laikā īstajā vietā. Optimistisks un laimīgs, ļoti laimīgs.

Lauva tiek uzskatīta par egoistiskāko zodiaka zīmi, jo pat izrādot dāsnumu un draudzīgumu, viņš to dara, lai apmierinātu tavas vēlmes. Šīs zīmes pārstāvjiem ļoti patīk būt uzmanības centrā, viņiem ir vajadzīgi glaimi un uzslavas, jo tādos brīžos viņi jūtas labāk.

Svari tiek uzskatīti par sabiedriskākajiem. Viņiem patīk tērzēt un satikties. Ir grūti izturēt vientulību, bet sabiedrībā viņi ir viegli un priecīgi.

Noslēgtākais ir Mežāzis. Grūti iedomāties, kādas domas mājo viņa galvā. Zīmes pārstāvji reti uzticas citiem cilvēkiem, izskatās vienaldzīgi un auksti.

Visspilgtākā zīme ir Ūdensvīrs. Šis ir ideju ģenerators ar labi attīstītu iztēli un radošu domāšanu.

SECINĀJUMS
No šīm aplēsēm nav nepieciešams izdarīt tālejošus secinājumus. Nekautrējieties, ja jūsu zodiaka zīme atrodas nāvējošās zīmes augšgalā vai bagātnieku saraksta apakšā. Pētījuma rezultāti ir balstīti uz tīru statistiku. Nav absolūti sliktu vai viennozīmīgi labu zodiaka zīmju. Viss ir atkarīgs no katra no mums.

Lasi vēl: 46 interesanti fakti par zodiaka zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment