Zvaigznes norādīja uz zodiaka zīmēm, kas uzkāpa uz veiksmes astes, bet vēl par to nezina

Pavisam drīz kļūs skaidrs, kurām zodiaka zīmēm pienāks ļoti labvēlīgs laiks. Viņi joprojām neapzinās, ka ir uzkāpuši uz veiksmes astes. Taču Tīģera 2022. gada vasaras periods viņiem noslēgsies ar jaunām daudzsološām iespējām, kas ļaus turpināt un vēl vairāk uzlabot savu dzīvi.

Pārējiem diezgan labvēlīgs laiks iesāktā pabeigšanai, jebkurai iniciatīvai, kā arī darba vai darbības veida maiņai. Strēlnieka dzīvē nāk balta veiksmes svītra. Ir situācijas izpratne, atliek iegūt līdzekļus savu mērķu sasniegšanai. Noķērusi veiksmi, viss uzlabosies ja ne strauji, tad noteikti. Pienāks īpaši labvēlīgs laiks jauna biznesa atvēršanai. Par laimi, tam būs visi nosacījumi. Svaigas idejas, projekti, priekšlikumi – ar to ir daudz vieglāk virzīties uz priekšu, novecojis un nerentabls – tikai palēninās. Viss jaunais nesīs finansiālus kāpumus un materiālās bāzes nostiprināšanos. Bet atkal tikai par savu naudu. Stars neuzņemas atbildību par kredītiem. Aizņemties bez procentiem ir cita lieta.

Tūlīt sāks realizēties jau kopš pavasara cilātie plāni. Augusta Jupitera retrogrāda sekas Strēlniekam sola jaunu aizraujošu romantisku pieredzi. Tas būs neaizmirstams laiks, kas ir ļoti svarīgi. Vitalitātes atbalsts ir vienkārši nepieciešams zīmes pārstāvjiem.

Un vēl viena lieta, ja jūs lietojat mazāk alkohola un dodat priekšroku veselīgam uzturam, jūs varēsit sasniegt dažas jaunas dzīves virsotnes. Nu, tas, ka veselā miesā ir vesels prāts, ir runāt, tikai izkratīt gaisu.

Zīmes pārstāvjus gaida veiksmīgas attiecības. Ūdensvīri kļūs sirsnīgāki un stabilāki. Izlauzīsies milzīga pozitīvas domāšanas enerģijas rezerve. Tas veicinās jaunu paziņu veidošanu, taču ne viegli, bet ļoti veiksmīgi un noderīgi.

Neskatoties uz Ūdensvīra vizīti pie pašas Fortūnas lēdijas, viņiem nevajadzētu veidot pārāk tālredzīgus grandiozu plānus. Viss tiks pielāgots apstākļu iespaidā, kas dažkārt nebūs atkarīgi no pašiem zīmes pārstāvjiem. Jebkurā gadījumā daudzus gaida iespaidīga peļņa, kuru nevajadzētu neapdomīgi tērēt riskantiem darījumiem un apšaubāmiem finanšu darījumiem. Neviens nesaka, ka ir iespējams un iespējams sagrābt lielu “džekpotu”, bet … ir vēl viens variants šādu darījumu izbeigšanai. Ja kāds nezina vārdu “vīģe”, ir iespēja pašam izjust tā nozīmi.

Vientuļajām dāmām ne reizi vien būs iespēja satikt vīrieti ja ne sapni, tad kārtīgu noteikti. Šķiet, ka vientuļiem vīriešiem pietrūkst sirdsdāmas viņu pašu vainas dēļ. Ūdensvīra vīriešiem dažreiz patīk pārdomāt lietas.

Lasi vēl: “Melnā mēness trieciens”: jūlija pirmajās dienās uz 3 zodiaka zīmēm kritīs asa negatīvisma kaskāde

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment