Zvaigžņu prognoze no 10. maija līdz 16. maijam – pēc zvaigžņu zīmēm

STRĒLNIEKS

Negaidītas akcijas notiek reti. Bet nedēļas pirmā puse ir tieši laiks, kad tas var notikt. Esiet gatavs tam, ka, pieņemot šo piedāvājumu, jums būs jāstrādā daudz vairāk. Ja tas jūs nebaida, tad jūs lieliski tiksit galā ar saviem jaunajiem pienākumiem.

Sākot ar nedēļas vidu, jūsu mīļajiem var būt nepieciešama jūsu uzmanība un palīdzība mājas darbos. Ja jums ir laiks darīt visu, tad nedēļas nogalēs jūs varat atļauties atpūsties.

MEŽĀZIS

Nedēļas sākumā jums būs uzstāšanās milzīgas auditorijas priekšā. Neuztraucieties, jūsu smalkais humors un zināšanas izraisīs patiesu sensāciju un nesīs jums panākumus. Var parādīties dažas nenozīmīgas lietas, kuras ātri atrisināsiet.

Nedēļas otrajā pusē labi analizējiet savas darbības un vārdus. Ja jūs nepieturēsities pie plāna, jūsu nepatikšanas sniegputenī.

ŪDENSVĪRS

Sekojiet jaunumiem nedēļas pirmajā pusē. Tieši šī informācija ļaus jums gūt panākumus. Daudzas lietas prasīs no jums daudz pūļu un laika. Neesiet slinki un neatstājiet visu vēlākam laikam.

Sākot ar nedēļas vidu, jums būs grūti atrast kopīgu valodu ar citiem. Mēģiniet šajā laikā strādāt vienatnē. Ja tas nav iespējams, samaziniet visu kontaktu skaitu.

ZIVIS

Nedēļas pirmā puse liks ienirt atmiņās. Nepadodieties šai kārdināšanai ilgu laiku. Tas jūs ne tikai nomāks, bet arī sāksiet kļūdīties darbā. Vadība jums to nepiedos un viegli atņems balvu.

Nedēļas otrajā pusē var rasties grūtības, ar kurām ģimene un draugi palīdzēs tikt galā. Viņu padomi negaidīti dos jums lielu labumu.

Lasi vēl: Lai tā nauda nāk jeb viss, kas jāzina par naudas koku

Avots:

prelest

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment