01.02.22 Spēcīgs pamošanās jauns mēness un darbs ar lolotu vēlmi: kā sagatavoties un pavadīt spēcīgu dienu uz labu

Otrdien mēs visi nonāksim maģiskā portālā – dienā, kad gada simbols stājas spēkā pilnā spēkā. Un tas, ko Tīģeris ienesīs savās ķepās, ir pilnībā atkarīgs no jums, jūsu nodomiem un uzstādījumiem.

Burvju Meistars, protams, nestāvēja malā un sagatavoja jums dažus atgādinājumus un svarīgus ieteikumus.

Mēs jau zinām un labi atceramies, ka Jaunā Mēness priekšvakarā cilvēkam ir ārkārtīgi nepieciešams nomierināties un beigt tērēt spēkus. Šāds periods tiek dots, lai uzlādētu akumulatorus, iegūtu spēku, apsvērtu turpmāko rīcības plānu un analizētu iepriekš notikušo.

 

Sakarā ar to, ka šobrīd Retrogrāds ir pilnā sparā un ietekmē (tas mūs atstās 4. februārī), Jaunais Mēness un Ķīniešu Jaunais gads ir visspēcīgākais un ārkārtīgi maģiskākais laiks, kad pārskatīt savas patiesās vēlmes un sapņus. mērķus, pārbaudi iekšējās spēka, enerģijas un resursu rezerves, iezīmē maršrutu un dodies pretī Tīģerim ar maigiem, laipniem apskāvieniem.

Atgādināšu, ka daudzi cilvēki Retrogrāds velti uztver kā kaut ko murgainu un negatīvu. Tieši viņa iespaidā mums ir lieliska iespēja analizēt pagātni, atvadīties no tā, kas nestrādā, kas traucē un velk aiz astes atpakaļ.

Tieši tuvākajā periodā tev ir lieliska iespēja palaist tieši to programmu, kurai sekosi viegli, bet tajā pašā laikā ļoti pārliecinoši. Un pat ja atgadīsies kāds nepatīkams brīdis, tu to vairs neuzņemsi triecienā vai paklupumā, bet gan saskatīsi šajā izaugsmes punktu, palīdzību no augšas un lielisku iespēju laimīgam ceļa turpinājumam.

Pirms Jaunā Mēness mēs uzkopjam savu istabu, kurā dzīvojam, sapņojam, ēdam un tveram visbrīnišķīgākās domas. Mitrā tīrīšana, atbrīvošanās no saplīsušām lietām un citiem atkritumiem – tas ir jādara vispirms.

Tāpat neaizmirstiet par ķermeni: Jaunā Mēness priekšvakarā noteikti nomazgājieties ar sāli. Sāls attīra ne tikai ādu, bet arī mūsu enerģijas kanālus.

Naktī pirms Jaunā Mēness var arī piepildīt baseinu vai kādu lielu krūzi ar ūdeni, un no rīta nomazgāties dušā, aplejot sevi ar mēness ūdeni.

Sveču uguns un zvana zvanīšana lieliski attīra telpu un piesātina to ar pozitīvu enerģiju, kas nekad nav lieka.

Pirms Jaunā Mēness, 1. februāra naktī, pie loga noliec monētu. Turiet to tur, līdz debesīs parādās jauns mēness. Pēc tam paslēpiet to savā makā un netērējiet to. Tas ir talismans citas naudas piesaistīšanai.

Mēs taisām mēness ūdeni pēc tāda paša principa: 1. februāra naktī uz palodzes noliekam glāzi ūdens un dzeram no rīta, garīgi prasot Mēnesim spēku un enerģiju ideju un ideju īstenošanai.

Lasi vēl: Veiksme pavada šīs zodiaka zīmes 2022. gadā

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment